Oynatma Listesi
DİĞER SPORLAR

Filenin Sultanları'nda Eda Erdem Dündar'dan Paris 2024 hedefi! 'Madalyanın rengi hiç önemli değil'

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın kaptanı Eda Erdem Dündar, Paris Olimpiyatları öncesi konuştu.

2024 Paris Olimpiyatları'nda mücadele edecek A Milli Kadın Voleybol Takımı için Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından bir medya günü düzenlendi.

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın kaptanı Eda Erdem Dündar, 2024 Paris Olimpiyatları'nda kürsüyü hedeflediklerini dile getirdi. Kaptan Eda Erdem Dündar, maçların başlama saatine dair dikkat çeken ifadeler kullandı.

Paris 2024'ün çok zorlu geçeceğini ancak madalya kazanacaklarına inandıklarını belirten Eda Erdem şunları kaydetti:

"Yorucu bir kamp dönemi geçirdik. Çok heyecanlıyız. Hayal ettiğimiz bir turnuvaya gidiyoruz. Zorlu bir turnuva olacak. Hazır olduğumuza inanıyoruz. Paris'te güzel şeyler yaşamak istiyoruz. Ülke olarak çok fazla başarıyı ülkemize kazandıracağımıza inanıyoruz. Madalyanın rengi hiç önemli değil. Üçüncü olimpiyatım. Yeter ki kürsüde olalım. Hep birlikte şampiyon olmuşçasına kutlayacağız. Madalyayla bitirmek paha biçilmez olur. Grup maçlarını TSİ 09.00'da oynayacağız. Buna göre program belirledik. Top idmanlarını erken saatlerde yapmaya çalıştık. Bu konuda çok zorlanacağımızı düşünmüyorum."

Medya gününün ardından A Milli Takım kafilesi için uğurlama töreni düzenlendi. Teknik ekip ve oyuncular, bando eşliğinde oluşturulan kortejden geçerek takım otobüsüne bindi ve Burhan Felek Voleybol Salonu'ndan ayrıldı.

Ay-yıldızlılar, saat 21.00'de İstanbul Havalimanı'ndan kalkacak uçakla Fransa'nın başkenti Paris'e hareket edecek.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER