SiyasetCumhurbaşkanı Erdoğan'dan siyasilere teşekkür mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan siyasilere teşekkür mesajı

05.02.2022 - 18:02 | Son Güncellenme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, koronavirüs testinin pozitif çıkması sonrası sosyal medyada kendisine ve eşine "geçmiş olsun" dileğinde bulunan siyasilere teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğandan siyasilere teşekkür mesajı

 

Muhalefet liderleri, Erdoğan çiftine geçmiş olsun temennisinde bulundu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Sayın Erdoğan ve eşi Sayın Emine Erdoğan’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum” mesajını paylaşırken, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de, “Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’a geçmiş olsun diyor, acil şifalar diliyorum” dedi.

Haberin Devamı

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, DEVA Partisi Lideri Ali Babacan, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu geçmiş olsun mesajları yayımladı. Erdoğan, “Kemal Bey”, “Meral Hanım”, “Ali Bey”, “Temel Bey”, “Ahmet Bey” hitaplarıyla ayrı ayrı yaptığı paylaşımlarda, Kılıçdaroğlu, Akşener, Babacan, Karamollaoğlu ve Davutoğlu’na teşekkür etti. Erdoğan,  ayrıca BBP lideri Mustafa Destici, Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi, Liberal Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Tırpancı, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’e de mesajları dolayısıyla teşekkür etti.

Kabine üyeleri, AK Parti yöneticileri de yayımladıkları mesajlarla Erdoğan çiftine şifa diledi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay “Sayın Cumhurbaşkanım çok geçmiş olsun. Dualarımız sizinle. Size ve kıymetli eşinize Rabbimden acil şifalar diliyorum” mesajını paylaştı. Erdoğan, Oktay’a “Sağ olun Fuat Bey. Geçmiş olsun dilekleriniz için sizlere ve kabinemizdeki tüm Bakan arkadaşlarıma eşim Emine hanımla birlikte şükranlarımızı ifade ediyoruz” yanıtını verdi. Erdoğan, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın mesajını ise “Allah razı olsun Ali Hocam… Dua ve temennileriniz için eşim Emine Hanım adına da teşekkür ederim” diye yanıtladı.

Haberin Devamı

İstanbul ve Ankara valileri, CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da geçmiş olsun mesajı paylaştı.