Sigorta‘Katılım’ esaslı sağlık sigortası yaygınlaşıyor

‘Katılım’ esaslı sağlık sigortası yaygınlaşıyor

16.07.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Sağlık sigortası ürünleriyle sigortalıların her zaman yanında olduklarını belirten Katılım Emeklilik Genel Müdürü Ayhan Sincek, “Katılım Sağlık markamızla birlikte pazar payımızı genişletiyoruz. İhtiyaç duyduklarında, hayatın her alanında sigortalıların yanında olma anlayışımızla katılım esaslı sağlık sigortacılığını ülkemizde yaygın hale getiriyoruz” dedi.

‘Katılım’ esaslı sağlık sigortası yaygınlaşıyor

Katılım Emeklilik, sağlık sigortalarında farklı ihtiyaçlara yönelik faizsiz ürünleri, uygun primler ve kaliteli sağlık hizmetleriyle sunuyor. Katılım Sağlık markasıyla sağlık sigortacılığında en hızlı büyüyen 10 şirket arasında yer almaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Katılım Emeklilik Genel Müdürü Ayhan Sincek, “Sağlık sigortası alanında geçen yılın mayıs ayından itibaren bir yıllık süreçte yüzde 133 toplam prim üretimi artış sağlayarak yaklaşık 900 milyon TL prim üretimi gerçekleştirdik. “Katılım Sağlık” markamızın sektörde fark yaratan ürün portföyüyle birlikte pazar payımızı genişletiyoruz. İhtiyaç duyduklarında, hayatın her alanında sigortalıların yanında olma anlayışımızla katılım esaslı sağlık sigortacılığını ülkemizde yaygın hale getiriyoruz. Gelecek hedeflerimizi de bu doğrultuda planlayarak hayata geçiriyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı

Seyahat avantajları

Türkiye Sigorta Birliği’nin (TSB) verilerine göre 2024’ün ilk 3 ayında seyahat sigortası yaptıran kişi sayısı 951 bin 543 oldu. Schengen vizeleri de dâhil birçok ülkede seyahat sağlık sigortalarının zorunlu hale gelmesi ve seyahat güvencesi konusunda bilinçli tüketicilerin artmasıyla yurt dışı seyahat sağlık sigortaları yaygınlaşmaya devam ediyor. Katılım Emeklilik, herkese ve her duruma uygun hizmet sunan sağlık sigortaları portföyünde yer alan Yurt Dışı Seyahat Sağlık Sigortası ile katılımcılarının yurt dışı seyahatlerini de güvence altına alıyor. Faizsiz sigorta anlayışıyla, tur iptali ve çoğu başka üründe olmayan vize reddi güvencesi gibi birçok avantaj sunarak yurt dışı seyahatlerinde de sigortalıların yanında oluyor.