StilZadig and Voltaire İlkbahar-Yaz 2012 Koleksiyonu

Zadig and Voltaire İlkbahar-Yaz 2012 Koleksiyonu

27.04.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Gençliğin dinamikliğinden ilham alan Fransız marka ‘Zadig and Voltaire’ 2012 ilkbahar-yaz sezonu için rock & roll tarzının etkisi altına girdi...

Zadig and Voltaire İlkbahar-Yaz 2012 Koleksiyonu

Markanın yeni sezon kampanya çekimleri için tercih edilen, model, stilist ve tasarımcı Erin Wasson bütün güzelliğiyle yine koleksiyonu ışıldatmasını başarıyor. Saint Germain’de Fred Meylan tarafındangerçekleştirilen çekimler, koleksiyonun klasik parizyen şıklığını eklediği preppy ve asi ruhla harmanlıyor.

Haberin Devamı

Zadig and Voltaire İlkbahar-Yaz 2012 Koleksiyonu

Günlük kombinasyonları odak noktasına koyan ‘Zadig and Voltaire’ tasarımlarında, ipek ve kaşmir gibi klasik denilebilecek kumaşları kullanarak şatafatlı bir koleksiyon hazırlamayı başarıyor.

Parlak kumaşlı skinny jean’ler, ultra-mini kot şortlar, saten gömlekler, kovboy tarzı kısa çizmeler, süet clutch’lar, şifon elbiseler, geniş bedenli kazaklar, ışıltılı blazer ceketler ve pijama pantolonlardan oluşan koleksiyon önümüzdeki sezonun tüm hit trendlerini içinde barındırıyor.

Zadig and Voltaire İlkbahar-Yaz 2012 Koleksiyonu

Hem 2012 yaz trend parçalarını öğrenmek hem de kombinleriniz için ufak ipuçları öğrenmek istiyorsanız galerimizi incelemenizi tavsiye ediyoruz!.

Vücut Kitle İndeksi Hesaplama

Sağlığınızı kontrol altında tutmak için Vücut Kitle İndeksi (VKİ) hesaplama aracını deneyin!

VKİ HESAPLA
Yazarlar