StilTod's yeni koleksiyonda yine deri konuşuyor!

Tod's yeni koleksiyonda yine deri konuşuyor!

21.10.2011 - 15:30 | Son Güncellenme:

TOD’S, “Signature” adını verdiği 2012 yaz koleksiyonunu, Paris’teki İtalyan Konsolosluğu’nda yapılan görkemli bir davette tanıttı.

Tods yeni koleksiyonda yine deri konuşuyor

Markanın DNA’sına dokunmadan, klasik fakat modern dokunuşlarla, yüksek kalitede derilerle tasarlanan koleksiyonda; farklı şekil ve boyutlarda omuz çantaları, alışveriş çantaları, clutch’lar ve zarf çantalar bulunuyor.

Haberin Devamı



TOD’S Signature koleksiyonunun tanıtan ünlü aktrist Anne Hathaway, “Uzun zamandır TOD’S hayranı biri olarak, markanın yeni kimliğini birlikte keşfedecek olmaktan heyecan duyuyorum. TOD’S stil sahibi, kaliteli, klasik fakat modernliği simgeleyen bir marka.” diyerek duygularını belirtti.



Koleksiyon tanıtıma Olivia Wilde, Charlotte ve Andrea Casiraghi, Jade Jagger, Jessica Stam, Nathalie Baye, The Curtain Sisters, Marisa Berenson, Tatiana Santo Domingo, Caterina Murino, Ines de la Fressange, Lee Radzwill, Rachida Dati, Michelle Yeoh ve Jean Todt, Margherita Missoni, Eugenie Niarchos, Miroslava Duma, Caroline Seiber, Leigh Lezark ve Jimmy Jean Louis gibi dünyaca ünlü isimler katıldı.

Vücut Kitle İndeksi Hesaplama

Sağlığınızı kontrol altında tutmak için Vücut Kitle İndeksi (VKİ) hesaplama aracını deneyin!

VKİ HESAPLA
Yazarlar