Yazarlar
Limonlu Tatlı malzemeleri:
400 gr bisküvi
4 limon suyu ve kabuklarının rendesi
4 yumurta sarısı
4 su bardağı su
16 kaşık şeker
4 çorba kaşığı buğday nişastası
1 paket vanilya
1 kaşık margarin
Hindistan cevizi
Limonlu Tatlı yapılışı:
Limonların kabukları rendelenir.
Limon kabuğu ve suyu bir tencereye koyulur.
İçerisine su, nişasta ve şeker eklenir.
Pelte haline gelene kadar karıştırılarak pişirilir.
Ocağın altı kapatıldıktan sonra yağ ve vanilya eklenir.
Bisküviler bir tepsiye dizilir.
Bisküvilerin üzerine hazırlanan karışım dökülür.
Haberin Devamı
Bisküviler tekrar dizilir ve üzerine karışım dökülerek en üst katta muhallebi olana kadar bu işlem sürdürülür.