Stil Pudsey Bear Müzayedesi

Pudsey Bear Müzayedesi

19.03.2013 - 00:00 | Son Güncellenme:

Tasarımcılar işlerinin yoğunluğundan arta kalan zamanlarında yardım kampanyası için elele verdiler. Victoria Beckham, Prada,Tom Ford,Louis Vuitton,Pucci ve Versace gibi 30 ünlü moda tasarımcısı ve tasarım markaları çocuklar için kıyafet tasarladılar.

Pudsey Bear Müzayedesi

Bu tasarımlar her zamankinden farklı olarak, insanlar için değil ayıcıklar için yapıldı.Evet,yanlış duymadınız. İhtiyaç sahibi çocuklar için kurulan ‘Children In Need’ vakfının maskotu olan Pudsey Bear için tasarımlar yapıldı.

Haberin Devamı

15 Kasım’da yapılan bu müzayedeye,Love dergisinin kuratörlüğünde bir çok ünlü marka katıldı. Hepsini kutluyor ve tebrik ediyoruz. Bu açık arttırma dünyanın en büyük müzayede evlerinden biri olan Christie’s de 15 Kasım günü gerçekleşti. Gelirinin vakıfa bağışlandığı açık arttırma da yüklü miktarda para toplandı.

Satışa yardım amaçlı olarak ayıcıklar ünlü modeller tarafından tanıtıldı.Cara Delevingne, Liberty Ross ve Kristen McMenamy’nin yer aldığı müzayede renkli görüntülere tanıklık etti. Tasarımcıların ayıcıklarından en pahalı fiyata satılanı Giles Deacon’ın Swarovski kaplı ayıcığı oldu. 24.000 £’a satılan ayıcığı takip eden tasarım ise 20.000 £’la Marc Jacobs ve 12.000 £’la Tom Ford oldu.

Müzayede de Vogue’unda ayıcığı bulunurken Francesca Burns bu etkinlikte bulunmaktan çok mutlu olduğunu belirtti. Bazı tasarımcıların ayıcıklarının halen satışta olduğu açık arttıma 18 Kasım aksam saat 18.00’a kadar devam edecek.


Yazarlar