YaşamOtururken öldürüldü

Otururken öldürüldü

30.10.2008 - 01:00 | Son Güncellenme:

Antalya’da “dur” ihtarına uymadığı gerekçesiyle başından vurarak öldürülen Çağdaş Gemik’in (18) babası Haşim Gemik, cemevinde düzenlenen basın açıklamasında “Oğlumun katili en ağır cezayı alsın” dedi.

Otururken öldürüldü

Gözyaşlarını tutamayan sıvacı ustası baba Haşim Gemik, “Oğulumun katili en ağır cezayı alsın. Teyzesini ziyarete giderken motosiklet ehliyeti olmadığı için kaçmış. Oğlum halk oyunları oynardı, animasyon gösterilerine giderdi. Muhasebeciydi. Hiç bir suç işlemiş değil. Karakol yüzü bile görmemişti” dedi.

Haber geç geldi
Aile adına yapılan yazılı basın açıklamasında da “Bilmediğimiz ve öğrenmek istediğmiz çok şey var. Bildiğimiz tek şey Çağdaşımız bu ölümü hak etmedi. Olay olduktan 5- 6 saat sonra haberdar edilmemiz endişelerimizi artırıyor” denildi. Yakınları, Çağdaş’ın motosikletle kaçarken değil, durduktan sonra motosikletin üzerinde otururken öldürüldüğünü öne sürdü.
Alevi Kültür Dernekleri Antalya Şubesi Başkanı Ergün Kurt da “Polis memuru silahla 3 el ateş etmiştir. Yani Çağdaş kasten hedef gözetilerek öldürülmüş, cinayete kurban gitmiştir” dedi. Cenazeyi yıkayanlar arasında bulunan Alevi dedesi Hüseyin Gazi Mete de “Başında 1 değil 2 mermi deliğinin olduğunu gördük” dedi.

Vücut Kitle İndeksi Hesaplama

Sağlığınızı kontrol altında tutmak için Vücut Kitle İndeksi (VKİ) hesaplama aracını deneyin!

VKİ HESAPLA
Yazarlar