Editörün SeçtikleriKadınlar gününde tatlı kutlama

Kadınlar gününde tatlı kutlama

02.03.2015 - 13:34 | Son Güncellenme:

Yada Sushi, 8 Mart’ta kadın misafirlerinin akşamını tatlı jestlerle renklendirecek.

Kadınlar gününde tatlı kutlama

Bu özel günde kadın misafirlerinin tatlısı ve ilk kokteyli Yada Sushi’nin ikramı olacak. Siz de o gün kendinizi biraz şımartmak ya da sevdiğiniz kadınlara zarif bir sürpriz yapmak isterseniz Yada Sushi’de rezervasyon yaptırmayı unutmayın. Şaşırtıcı lezzetler, kaliteli servis ve keyifli müzik ile Yada Sushi’de Kadınlar Günü mutlulukla kutlanacak.

Yada Sushi, yaşamın her türlü tatlı dokunuşuna layık kadınlar için, 8 Mart akşamını özel jestlerle renklendirecek. Yada Sushi’de bir süredir devam eden Ladies Night konsepti bu özel güne de taşınacak; o gün kadın misafirlerinin tatlısı ve ilk kokteyli Yada Sushi’nin ikramı olacak.

Kadınlar Günü’nde kendinizi biraz şımartmak isterseniz, Yada Sushi’nin kapıları sizin için ardına kadar açık. İstinye’deki keyifli lokasyonu, rengarenk Uzakdoğu lezzetleri ve samimi ortamı ile Yada Sushi, 8 Mart’ta sizleri bekliyor olacak.

Yada Sushi’nin profesyonel ekibi, 8 Mart akşamını kadınlara özel kılacak. Menüde Çin, Japon ve Thai mutfağının her damak zevkine hitap eden şaşırtıcı lezzetleri, keyifli müzik ve kaliteli servis ile kadınlara özel bu gün, Yada Sushi’de mutlulukla kutlanacak.

Sizler de Kadınlar Günü’nde kendinize bir hediye vermek ya da sevdiğiniz kadınlara zarif bir jest yapmak isterseniz, Yada Sushi’yi arayarak rezervasyon yaptırmayı unutmayın.

Vücut Kitle İndeksi Hesaplama

Sağlığınızı kontrol altında tutmak için Vücut Kitle İndeksi (VKİ) hesaplama aracını deneyin!

VKİ HESAPLA
Yazarlar