23.12.2006 - 00:00 | Son Güncellenme:
EV yapımı soğanlı-buğdaylı sandviç ekmeğinin içinde sunulan hamburgere ayrıca wasabi mayonezi ve İtalyan portobello mantarı konuyor. Hamburger, lezzetinin artması için şarapla yıkanarak Asya armudu, kaz ciğeri ve patates kızartmasıyla servis ediliyor. Şu ana kadar sadece ülke içinde talep gören hamburger için yurtdışından da sipariş gelmesi bekleniyor. ENDONEZYA'DAKİ Four Seasons Hotel'de lüks bir otelin restoranında yapılan dünyanın en pahalı hamburgeri, 110 dolara (yaklaşık 156 YTL) satışa sunuldu. Aralık başından bu yana 20 adet satılan hamburgerin 200 gramlık köftesi Japonların ünlü "Kobe bifteği"nden yapılıyor. Bifteğin lezzeti, Wagyu adlı sığır türüne her gün masaj yapılmasından, kesimine yakın bira mayası ve Japon rakısı sake içirilmesinden kaynaklanıyor.