04.09.2008 - 00:15 | Son Güncellenme:
DIŞ HABERLER
İngiltere’deki Imperial College’dan Profesör Gadi Frankel, “İnsanlar sağlıklı beslenmek için daha fazla salata yiyor ve daha rahat olduğu için önceden yıkanıp paketlenmiş salataları seçiyor. Bütün bunlara gıda sektöründeki küreselleşme de eklenince, gelecekte salatalardan kaynaklanan salmonella ve E.coli zehirlenmelerinin artacağını söyleyebiliriz” dedi. Prof. Frankel, “Salatanın önceden yıkanması hemen yemek için güvenli olduklarını göstermez diye konuştu.
ABD’de 2006’da yaşanan E.coli salgını paketlenmiş ıspanaktan kaynaklanmış, geçen yıl İngiltere’de görülen salmonella vakaları da ithal edilen fesleğenden olmuştu.
Sosyal medya fenomeni Aleyna Dalveren, geçtiğimiz akşam evlendi. Aşiret düğünü yapan ismin sosyal medya paylaşımları ağızları açık bıraktı. İbrahim Tatlıses ve Şafak Sezer de kilolarca altının yarıştığı düğüne katıldı.