Yulafları fırın veya ocakta normal şekilde pişirin. Yulaflar pişerken bir tavada hindistan cevizi yağını eritin. Elmaları küp şeklinde doğrayıp tavaya koyun. Tarçın, hindistan cevizi ile hindistan cevizi şekerini de ilave edin. 2-3 dakika yumuşayana kadar sote kıvamına getirin. Yulaflar hazır olunca iki kaseye ayırın ve elmalı soteyi her iki kaba eşit şekilde ekleyin. Dilediğiniz gibi malzemeleri arttırabilirsiniz.Kaynak: Thekitchenofdanielle.com
Malzemeler1/2 bardak yulaf ezmesi1 yemek kaşığı hindistan cevizi yağı1/4 çay kaşığı toz zerdeçal1/4 çay kaşığı toz zencefil1/8 çay kaşığı toz tarçın1 tutam kara biber2 tutam tuz1 bardak süt1 çay kaşığı akçaağaç şurubu1/4 çay kaşığı vanilyaMuz dilimleriParçalanmış hindistan ceviziFındık ezmesi
Küçük bir çanakta orta ısıda hindistan cevizi yağını eritin. Yulaf, tuz ve diğer bütün baharatları ekleyin. 2 dakika karıştırın. Süt, vanilya ve şurubu da ilave ederek iyice karıştırın. 2-3 dakika kalın ve krema kıvamına gelene kadar karıştırın. Servis etmek için üzerine muz dilimleri, hindistan cevizi parçaları ile fındık ezmesini koyun.Kaynak: Thepretendbaker.comPembeNar Özel