05.01.2017 - 10:35 | Son Güncellenme:
Bal kavanozları atmadan önce dibinde veya kenarlarında bal bırakmamak için ne yapmalıyız? Öncelikle kavanozun ağzı iyice kapalı olmasına dikkat edin. Daha sonra sıcak su dolu bir kapta birkaç dakika bekletin.İtiraf Etmek İstediklerin Mi Var?Sen de katıl!
Sen de katıl!
Etinizi kıymaya döndürmek istiyorsanız, evdeki peynir rendeniz size yardımcı olacaktır. Tek yapmanız gereken eti rendeleyip kıyma yapmaktır.İtiraf Etmek İstediklerin Mi Var?Sen de katıl!
Az tuzlu yemeğin çözümü varken fazla tuzluların çözümü olmadığını düşünenlerdenseniz, muhtemelen bu ipucunu bilmiyorsunuz. Yumurtanın beyazı ile yemeğinizdeki fazla tuz oranını düşürebilirsiniz.İtiraf Etmek İstediklerin Mi Var?Sen de katıl!
Öncelikle yumurtanın beyazı ile sarısını ayırın ve beyazını yemeğe ekleyin. Yumurtanın beyazı pişince bir kaşık veya kepçeyle bulup çıkartın.Yemeğinizdeki aşırı tuz oranı azalmış olacaktır.
Birçok tarifte limon suyu gerekir. Sadece yarım limon suyu yeterli olacak tariflerde, diğer yarımı genellikle ertesi güne kadar tüketilmelidir. Aksi halde, boşa gidecektir.