Shea yağı - 1/3 su bardağı, hindistancevizi yağı - 1/3 bardak, sızma zeytinyağı - ¼ bardak, nane esansiyel yağı - 8 ila 10 damla, lavanta esansiyel yağı - 5 damla.
1/3 su bardağı hindistancevizi yağını mikrodalga için güvenli bir kaba koyun. Kaseye 1/3 fincan shea yağı ekleyin. Kabı bir mikrodalgaya koyun ve içindekileri yaklaşık 1 dakika boyunca ısıtın.
Kaseyi mikrodalgadan çıkarın ve ¼ bardak sızma zeytinyağı ekleyin. Karışıma 8 ila 10 damla nane esansiyel yağı ve 5 damla lavanta esansiyel yağı ekleyin. Malzemeleri iyice karıştırın. Kaseyi karışımın katılaşması için 2 saat boyunca buzdolabında bırakın.Ardından, oda sıcaklığında 10 ila 15 dakika bekletin. 3 ila 4 dakika boyunca elektrikli bir el çırpma teli veya çırpıcı ile veya hafif ve kabarık hale gelene kadar çırpın. Kreminiz hazır!