15.11.2017 - 14:33 | Son Güncellenme:
- 400 ml ılık su- 2 adet muz- 2 çorba kaşığı bal
Muzları soyun ve plastik kaşıkla ezin (Muzları metal kaşıkla ezmeyin. Metal ile meyve temas ettiğinde, meyve çabuk bozulabiliyor ve sağlığınıza da zararlı).
Ezilmiş muzları seramik veya cam bir kâseye koyup üzerine ılık su ilave edin. 30 dakika dinlendirin.
Karışım soğuduktan sonra üzerine bal ilave edin. Karışımın iyice soğuduğundan emin olun çünkü bal, sıcak su ile temas etmesi halinde besleyiciliğini yitirecektir.
Günde dört kez en fazla 100 ml olması şartıyla karışımı için. Ancak bu karışımı haftada 5 gün içmeniz gerekiyor.bizim vermiş olduğumuz tarif ise sadece bir kerelik.