20.07.2024 - 12:40 | Son Güncellenme:
Zeytinyağlı taze fasulye Türk sofralarının en sevilen yemeklerinden biri.
Hemen herkesin sevdiği bir yemek olan taze fasulye bazı yanlış pişirme yöntemlerinden dolayı can sıkıcı durumlar alabiliyor.
Bu sorunlar arasında en yaygın olanı ise taze fasulyenin dağılması yer alıyor.
Hiç kimsenin istemeyeceği türden bir problem olan taze fasulyenin dağılmasını önlemek ise aslında çok kolay.
Tek bir kaşıkla lezzetli ve bir arada duran fasulyeler elde etmek artık çok kolay.
Taze fasulyenizi pişirme esnasında ekleyeceğiniz 1 kaşık karbonat dağılmadan pişmesine yardımcı olurken aynı zamanda lezzetine de lezzet katacak.
Dağılmasını önlemenin yanı sıra fasulyenizin daha kolay pişmesini sağlayacak olan bu yöntem sizi büyük bir problemden kurtarmış oluyor.