Oda sıcaklığında bekleyen yumurta beyazlarını derin bir kaba alın ve hacmi ilk halinin 3 katına çıkıncaya kadar aynı yöne doğru çırpmaya devam edin. Çırpılmış yumurta beyazlarını hiç bekletmeden brokoli püresiyle birleştirin ve bir spatula yardımıyla beyaz kısmı söndürmemeye dikkat ederek katlama yöntemiyle karıştırmaya devam edin.
Sufle kaplarını kalan 1 yemek kaşığı tereyağı ile yağlamalısınız. Daha sonra kabın iç kısmını rendelenmiş kaşar peyniri ile kaplayın. Sufle hamurunuzu sufle kaplarına alın ve önceden ısıttığınız fırında 10 dakika kadar pişirin.
Kaplarınızın büyüklüğüne göre pişme sürenizde değişiklikler olabilir. Pişen suflelerinizi sıcak olarak et yemeklerinin yanında kaplarından çıkararak da servis edebilirsiniz. Afiyet olsun!