11.05.2017 - 13:56 | Son Güncellenme:
Her damak tadına hitap eden lezzetleri ve güler yüzlü ekibi ile ön plana çıkan Big Chefs, 10 – 22 Mayıs tarihleri arasında Anadolu Hisarı ve Tarabya şubelerinde, Ege’den özel olarak getirtilen otlar ile harmanlanmış farklılaşan bir menüye imza atıyor
Türkiye’nin önde gelen cafe/brasserie zinciri markası Big Chefs, yeni sezona girerken yolu henüz Ege’ ye düşmeyenleri Ege otları ile karşılıyor ve mevsim geçişini daha da keyifli ve lezzetli hale getiriyor.
Büyük Şefler’ in elinde hazırlanan Ege Otları menüsünde neler mi yer alıyor?
Big Chefs’in kendi ekibi tarafından özel olarak reçetelendirilen ve geliştirilen lezzetleri harmanlandığı farklılaşan Ege Otları menüsü, keyifli bir yemeğin lezzetli olduğu kadar hafif olabileceğini de kanıtlar nitelikte…
Ege otları ile hazırlanan menünün başlangıç tercihlerinde Şevketi Bostan, Asma Yaprağında Enginar Dolması ve Peynirli Kabak Çiçeği Kızartması’ ndan oluşan mezeler lezzet yolculuğunun startını veriyor.