Dt. Pertev Kökdemir

Dt. Pertev Kökdemir

p.kokdemir@swissmeddental.com

Tüm Yazıları

Şüphesiz ışıltılı ve güzel bir gülüş, büyüleyici bir yüz için bir değerdir. Sonuçta kim kusursuz ve beyaz dişler istemez ki? Sağlıklı ve inci beyazı bir diş dizisine sahip olmak özgüveninizi artırabilir ve her şeyden önce gülümsemek için size güçlü bir neden verir!

Mükemmel bir gülümsemeyi sağlamanın birçok yolu vardır, pahalı bir diş fırçası ve diş macunu satın almaktan evde diş beyazlatma yöntemlerine kadar bir çoğunu denemiş olabilirsiniz. Üzücü haber, bu çözümlerin hiçbiri mucize yaratmıyor. Ayrıca dişlerinizi beyazlatabilirler ama şekillerini değiştirmezler. İnci benzeri bir gülümsemeye sahip olmanın en iyi yolu, zirkonyum dişlerle gülüş estetiğinizi yenilemektir.

Haberin Devamı

ZİRKONYUMUN ARTILARI

Gülüşünüzü beyazlatır

Zirkonyum yarı ışık geçirgenliği olan bir materyaldir ve dişe uygulandığı zaman, diş minesini birebir taklit edebilir. Bu sayede iyi bir diş hekimi veya diş teknisyenin elimden çıkan zirkonyum diş ne kadar açık renk olursa olsun doğal görünümlü olacaktır ve size bütün gün öz güven ile gülümsemek için çok iyi bir sebep verecektir.

Doğal görünümlü dişler

Zirkonyumlar sizin beklentileriniz ve dudak, yüz yapınıza göre hazırlanırken mükemmel bir simetri ve altın orana sahip boyutlarla işlenir. Doğanın her bir köşesinde görebileceğiniz ve bize estetik görünen altın oran diş boyutlarına da uygulandığında ekstra bir çekiciliğe sahip olacaktır.

Zirkonyum kaplamanın diş estetiğinde avantajları

Küçük estetik sorunları düzeltir

Eğer dişlerinizin bir veya birkaçında şekil bozuklukları, ufak kırıklar veya dişlerinizin arasında boşluklar varsa zirkonyum gibi dişi çok iyi taklit eden bu materyal ile sadece sorunlu dişlerinize müdahale ederek estetik rahatsızlığınızı kolayca düzeltebilirsiniz. Metal destekli porselenlerde olduğu gibi bir dişteki problemi düzeltmek için simetriğindeki dişleri de kaplamak gerekmez.

Uzun ömürlüdür

Zirkonyum dişlerinize özen gösterirseniz ve günlük ağız bakımını ihmal etmezseniz, 20 yıla kadar hiç sorun yaşamadan kendi doğal dişleriniz gibi kullanabilirsiniz.

Unutmayın, porselen her zaman diş problemleri için en iyi tedavi değildir. Bu nedenle diş hekiminize danışarak sizin için en iyi tedavi yöntemini belirlemeniz önerilir.