StilCalvin Klein Push Positive - Lara Stone

Calvin Klein Push Positive - Lara Stone

29.08.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Moda sketöründe hatırı sayılır modeller arasında yerini sağlamlaştıran Lara Stone, her sezonda yer aldığı reklam kampanyalarıyla farklılığını gözler önüne seriyor.

Calvin Klein Push Positive - Lara Stone

Kadınlar arasında modellere bakıldığı zaman hep bir iç geçirme, ah keşke ben de ona benzeseydim, aynı vücut ölçülerine sahip olsaydım cümlelerini sıkça duyuyoruz. Ancak, “bazı kadınlar” doğuştan şanslılar kategorisinde yer alıyor ve her daim kendilerini hayranlıkla izlememize neden oluyor. Yadsınamaz bu durumun en önemli isimlerinden biri elbette Lara Stone. Her ne kadar ön dişleri ayrı olsa da onun tarzını kimselerde bulamıyoruz. Kimileri elbette bakışında, duruşunda, kaşında, gözünde Stone’u yerecek şeyler arıyor ama bulabilene aşk olsun!.

Haberin Devamı

Calvin Klein Push Positive - Lara Stone

Podyumların en önemli isimleri arasında ilk sıralarda yer alan Stone, 2012 Sonbahar-Kış sezonunda Calvin Klein iç çamaşırlarının Push Positive kampanyası için, ilham perilerinden biri olduğu ünlü moda fotoğrafçısı Steven Meisel’in objektifine poz veriyor. Kampanyaların yayınından önce fikrimiz olsun, bakalım gelecek sezonda kimler, hangi kampanyalarda yer almış görelim diyerek, kampanyalarından bir-iki kare yayınlayan markalar arasında yer alan Calvin Klein, Lara Stone’la gerçekleştirdikleri çekimin tüm detaylarını Eylül’ün ilk haftası yayına alacak. Stone’un katıldığı abartıdan uzak ama etkileyici çekim çalışmasını görmek için az bir zamanımız kaldı. Malum üç gün sonra yaz bitiyor, sonbahar başlıyor.

Vücut Kitle İndeksi Hesaplama

Sağlığınızı kontrol altında tutmak için Vücut Kitle İndeksi (VKİ) hesaplama aracını deneyin!

VKİ HESAPLA
Yazarlar