StilAyami Nishimura by Rankin

Ayami Nishimura by Rankin

25.07.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Moda dünyasının en önemli yeteneklerinden Rankin, makyaj sanatının ilahlarından Ayami Nishimura ile bir araya geliyor ve ortaya moda severlerin arşivlerine mutlaka eklemek isteyecekleri Ayami Nishimura by Rankin adlı kitap çıkıyor.

Ayami Nishimura by Rankin

Fotoğrafçılık, özellikle ilgi alanı olan “moda fotoğrafı” dediğimiz zaman akla gelen isimlerin başında yer alan Rankin, günümüze kadar yaptığı çalışmalarla moda arşivlerinde yer edinen sayısız çalışmaya imza atan bir isim. Her yaptığı çalışma, piyasaya çıkardığı tüm kitaplarıyla bir fenomen haline gelen Rankin, başarılı isimlerle çalışmalarına hızla devam ediyor. Son olarak 2012 yılına damgasını vuran Ayami Nishimura by Rankin kitabıyla raflarda yerini alan fotoğrafçı ikonumuz Rankin, Ayami Nishimura’nın tüm yeteneklerini de bizlerle buluşturuyor.

Haberin Devamı

Ayami Nishimura by Rankin

Renkleri kullanma yeteneği özümsenemeyecek olan makyaj sanatçısı Nishiruma, Rankin’le yaptıkları çalışma sonucunda kendi teması Cyber’i ortaya çıkarıyor. İlham aldığı isimler arasında YSL, Picasso gibi isimlerin olması Nishimura’yı anlayabilmek için yeterli oluyor. O sınırlarını zorlayan, abartılı halleriyle insanların dikkatini çekmeyi başaran, kulvarlarında en başarılı isimlerden ilham alıyor, yeteneklerini ilhamıyla birleştiriyor ve ortaya renklerin hakim olduğu büyülü bir dünya çıkıyor. Kültürüne hakim olan tüm Japon sanat dallarından ve Japon sokak modasından da yararlanarak modellerine uyguladığı abartılı ancak, “her dokunuşta bir hikaye yaratma” mottosu sayesinde Nishimura, kendine has yaratıcılığını ön plana çıkarıyor.

Haberin Devamı

Ayami Nishimura by Rankin

Rankin’in fotoğraflara yansıttığı “çekici” enerji ve Nishimura’nın renkleri bir araya geldiğinde, abartılı makyajlarıyla gökkuşağını andıran ya da bir lunapark edasında tüm renkleri arasında bulunan bir dünya ortaya çıkıyor. Nishimura ruhunu ve sanatına duyduğu aşkı, özgüveniyle birleştirerek özgür bırakıyor, Rankin’se fotoğrafı çekmeden önce yakalaması gereken sihirli anı yakalıyor ve ortaya iki başarılı insanın çalışması çıkıyor.

Ayami Nishimura by Rankin

Ayami Nishimura by Rankin moda severlerin, fotoğrafçıların, makyaj sanatıyla ilgilen tüm profesyonel ve amatörlerin arşivlerinde olması gereken özel eserlerden biri olarak gösteriliyor. Moda sektörünün hızlı sirkülasyonu içinde dikkat edilmesi gereken tüm detaylara dikkat çeken Rankin’in Nishimura ile yaptığı çalışmaya mutlaka göz atmanızı tavsiye ediyoruz.

Vücut Kitle İndeksi Hesaplama

Sağlığınızı kontrol altında tutmak için Vücut Kitle İndeksi (VKİ) hesaplama aracını deneyin!

VKİ HESAPLA
Yazarlar