Astrolog Aslıhan Doktoroğlu

Astrolog Aslıhan Doktoroğlu

astrolojihan@astrolojihan.com

Tüm Yazıları

9 Ekim Pazar İstanbul saatiyle 23:54’te Koç burcunda bir dolunay gerçekleşiyor. Koç burcu meydan okumanın, adım atmanın ve dinamizmin burcudur. Öncü niteliklerin baskınlığı, Koç burcunun doğası ile birleşince bizi oldukça hareketlendirecek, hızlandıracak bir süreci işaret ediyor.

Karar verme, adım atma, hatta risk alma konusunda daha istekli olacağız. Geçmişten gelen konular, beklemediğimiz bir anda karşımıza çıkabilir ve biz de bu konuyu sonuca ulaştırmak isteyebiliriz. Chiron’un Ay’a, Venüs’ün Güneş’e eşlik etmesi hem maddi hem de manevi yaralarımızı çözme motivasyonumuzu yükseltecek. Bunu yaparken ben-biz dengesini gözetmeliyiz. Alanımızı korumaya çalışırken bencil olmamaya dikkat edilmeli.

Haberin Devamı

Bu noktada atacağımız adımlar çok önemli. Çünkü Koç Burcunun yöneticisi Mars İkizler burcunda. İrademizi akılcı ve iletişime önem veren tarzda ortaya koymalıyız. Eğer Koç’un sabırsızlığına kapılmazsak, yanılmadan kalıcı adımlar atabiliriz. Fakat çok düşünmeden ve egoistlik tuzağına düşerek ilerlersek, hayal kırıklıkları yaşama ihtimalimiz yüksek. Kasım ve Aralık aylarında Mars retro hareketindeyken de bu konular düzeltmemiz için gündemde olacak.

Yangınlarla, sularla ya da denizlerle ilgili kazalarda artış olabilir. Baş ağrılarına ve kas zedelenmelerine de dikkat edilmeli.

Hükümetin ve liderlerin vereceği sert kararlar konuşulacak. Tarımla ya da gayrimenkullerle ilgili yeni yasa teklifleri gündeme gelebilir.

Koç Dolunayı 11-21 Ekim, 1-11 Ocak, 1-11 Nisan ve 3-13 Temmuz arasında doğanları ve öncü burçların (Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak) 16 derece civarında önemli vurguları olanları daha fazla etkileyecek.

Koç Dolunayında yükselen burçların alacağı etkiler:

YÜKSELEN KOÇ

Yoğun etki alınacak bu dolunayda geçmişten gelen krizli ilişki konularında harekete geçeceksiniz. İletişiminizde ve atacağınız imzalarda aceleci davranmazsanız uzun vadede kazançlı çıkacaksınız. Sağlığınıza ve kazalara karşı daha ihtiyatlı olmaya gayret edin.

YÜKSELEN BOĞA

Bastırılmış duygularınızın, korkularınızın açığa çıkacağı bu dönemde yaşam rutininizi değiştirmek isteyebilirsiniz. Çalışma hayatınızda ya da sağlıkla ilgili konularda beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Maddi konulardaki girişimlerinizde arkadaşlarınızdan gelen önerileri etraflıca düşünmeden hayata geçirmemeye dikkat edin.

Haberin Devamı

YÜKSELEN İKİZLER

Sosyal hayat içinde daha hareketli olacağınız bu dönemde çalışma arkadaşlarınızla ilgili konularla da ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Kendinizle ilgili bir dizi karar alıp hayata geçirmek isterken sorumluluklarınız aklınızı karıştırabilir. Adil düşünmeye özen gösterin.

YÜKSELEN YENGEÇ

Kariyer hayatında ve toplum önünde daha aktif olmak isteyeceğiniz bu dönemde ailevi konuları ihmal etmemeye gayret edin. Gizlli düşmanlıklarla, rekabetlerle de karşılaşabiliyeceğinizden düşünmeden adım atmamak sizler için daha da önemli olacak.

YÜKSELEN ASLAN

Bu dolunayda hayata bakış şeklinizi değiştirmek, eğitimler almak isteyebilirsiniz. Ailenizle ya da evinizle ilgili umulmadık gelişmeler yaşanabilir. Sosyal hayat içinde daha aktif olacağınız bu süreçte maddi konularda yanılgıya düşmemeye gayret edilmeli.

Haberin Devamı

YÜKSELEN BAŞAK

Başkalarından gelen gelirlere dair geçmişte verilmiş sözlerle, atılmış imzalarla ilgilenmeniz gerekebilir. Sakin kalarak bu alanları düzenleyebilirsiniz. Bu dönemde evraklar, hukuki konular aklınızı karıştırabilir. İş hayatında atacağınız temkinli adımlar kalıcı sonuçlar getirebilir.

YÜKSELEN TERAZİ

İkili ilişkilerinizde ya da ortaklıklarınızda daha değerli hissetmek, kazançlı olmak adına yeni girişimlerde bulunmak isteyeceksiniz. Konulara iyimser yaklaşarak ilerleme sağlayabilirsiniz. Ticari konularda ve yurt dışı bağlantılı işlerde bazı aksamalar yaşanabilir.

YÜKSELEN AKREP

Sağlığınızla ya da gündelik yaşam şeklinizle ilgili farklı adımlar atmak isteyeceğiniz bu dönemde pek çok şeyi geride bırakma eğiliminde olacaksınız. Bu da size bencilleşmediğiniz sürece uzun vadede ikili ilişkilerde rahatlama getirecek. Çocuklarınız için ya da keyfi olan harcamalarda aşırıya kaçmamaya dikkat edilmeli.

YÜKSELEN YAY

Çocuklarınızla ya da aşk hayatınızla ilgili belirsizlikleri netleştirmek, yarım kalmış işleri tamamlamak isteyeceksiniz. Aile içinde bozulan dengeleri korumanız, evle ilgili sorunları halletmeniz gerekebilir. İkili ilişkilerinizde sabırsız davranmazsanız olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

YÜKSELEN OĞLAK

Gayrimenkullerle ya da ebeveynlerinizle ilgili konuların gündemde olacağı bu dolunayda daha önce yapmış olduğunuz planları değiştirmek durumunda kalabilirsiniz. Çalışma ortamınızda yanlış anlaşılmalar, iletişimde sorunlar yaşanabilir. İşle ilgili atılacak temkinli adımlar ise uzun vadede olumlu sonuçlar getirecek.

YÜKSELEN KOVA

Yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde bazı şeyleri değiştirmek isteyebilirsiniz. İşinizle ilgili eski konular gündeme gelebilir. Harcamalar konusunda abartıya kaçmamanız gereken bu dönemde aşk hayatında güzel fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

YÜKSELEN BALIK

Kazançlarınızı arttırmak ya da yeteneklerinizi ön plana çıkarmak için daha motive olacağınız bir süreç olacak. Karar verirken gerçekçi olmaya dikkat edin. Ailevi konularda ortaya çıkacak gerilimleri de bu dönemde çözümleyebilirsiniz.