Astrolog Aslıhan Doktoroğlu

Astrolog Aslıhan Doktoroğlu

astrolojihan@astrolojihan.com

Tüm Yazıları

8 Mayıs haftası, Ay tutulması sonrası Uranüs’ün sürpriz gelişmelerini hayatımıza getireceği bir hafta. Retro sürecinin son kısmında olan Merkür de iletişimin zorlanmasına, akılların karışmasına zemin hazırlayacak. Bu hafta önemli bir karar vermek ya da teknolojik bir alet satın almak daha sonra sorun yaşamamıza sebep olabilir.

8 Mayıs Pazartesi Ay Yay burcunda ilerlerken haftaya başlıyoruz. Para piyasalarında beklenmedik gelişmelerin, ani değişimlerin yaşanabileceği bir gün. Gün genelinde ikili ilişkilerimizde de sert tepkiler verme olasılığımız var. Bu yüzden daha gözlemci kalmaya gayret edebiliriz.

Haberin Devamı

9 Mayıs Salı Güneş ve Uranüs’ün kavuşumu teknolojik alanda, havayla ya da yer hareketleriyle ilgili bir anda gündem yaratabilir. Otorite figürleriyle zorlanma yaşayabilir ya da onlarla ilgili şaşırtıcı haberler alabiliriz. Bu etki haftanın geneline yayılmış olacak.

10 Mayıs Çarşamba Ay Oğlak burcunda ilerleyecek. İşlerimize, sorumluluklarımıza sarılacağımız bir gün. Sabah saatlerini daha verimli değerlendirebiliriz. Akşam ise tartışmalara girmemeye çalışalım.

11 Mayıs Perşembe düşüncelerimiz konusunda esnek davranamayabiliriz. Bu yüzden inatlaşmalar, iddialaşmalar fazla yaşanabilir. Özellikle öğleden sonra önemli konularda karar almak, başkalarını ikna etmek zor olacak.

12 Mayıs Cuma ve 13 Mayıs Cumartesi gökyüzünde nispeten daha destekli açılar var. Geçmişte sorun yaratan konuları halletmek, süregelen problemlere kalıcı çözümler geliştirmek mümkün. Cumartesi akşamüstü saatleri bu anlamda daha da güzel bir akışın olacağı zaman.

14 Mayıs Pazar ise Türkiye için önemli bir gün. Hem anneler gününü kutlayacağız hem de Cumhurbaşkanlığı seçimi gerçekleşecek. Başımızın tacı annelerimizin ve annelik yapan herkesin günü kutlu olsun. Merkür’ün retrodan durağan konuma geçtiği pazar günü Ay Balık burcunda ilerleyecek. Gökyüzünde şartların değişebileceği, akılların karışabileceği etkiler hakim. Çok duygusal düşünmemeye ve gerçekçi davranmaya dikkat edelim.

8 Mayıs haftası yükselen burçlara göre alınacak etkiler şu şekilde:

Haberin Devamı

YÜKSELEN KOÇ

Kazançlarınızla, parayla ilgili durumlarla beklemediğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Evinizle ilgili tamamlamak istediğiniz konuları bu hafta netleştireceksiniz. Arkadaş çevrenizde bir anda gündem değişebilir. Hafta sonu ise evde, aileyle vakit geçirmek size iyi gelecek.

YÜKSELEN BOĞA

Haftaya iş hayatınızda sizi şaşırtan gelişmelerle başlayacaksınız. Arkadaşlarınızla, yakın çevrenizle daha fazla vakit geçireceksiniz. İkili ilişkilerinize dair bir anda düşünmediğiniz bir karar verebilirsiniz. Boğaz ve boyun bölgenizde hassasiyetler olabilir.

YÜKSELEN İKİZLER

Hafta başında eğitimle ya da yurt dışı ile ilgili beklemediğiniz bir harcama gündeme gelebilir. Olayların akışına çok fazla müdahale edemeyeceğiniz bu hafta işinizle ilgili olumlu gelişmeler sizi rahatlatacak. Geçmişe dönük konularla ilgilenmeniz gerekebilir.

YÜKSELEN YENGEÇ

Haftanın ilk günleri risk almamaya özen gösterin. İleri dönük planlarınızı güncellemeniz gerekebilir. Arkadaş çevresinde beklemediğiniz çıkışlar sizi şaşırtacak. Eğitimle ya da hukuki konularla ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Haberin Devamı

YÜKSELEN ASLAN

Hafta başında ikili ilişkilerde ya da ortaklı işlerinizde gizli kalmış konular gündeme gelebilir. Kendinizi mağdur hissettiğiniz alanları düzeltme şansı bulacaksınız. İş hayatınızda otorite figürleri ile ani gelişen anlaşmazlıklar yaşanabilir. Uzun zamandır beklediğiniz bir parayı alabilirsiniz.

YÜKSELEN BAŞAK

Pazartesi çalışma ortamınızda, iş arkadaşlarınızla bir anda gelişen tatsızlıklar gündeme gelebilir. Fikirlerinizi ortaya koymakta zorlanabilir, kısıtlanıyormuş hissedebilirsiniz. İkili ilişkilerinizin yolunda gideceği bu hafta seyahatlerle ilgili de beklenmedik gelişmeler yaşanabilir.

YÜKSELEN TERAZİ

Hafta başında gerek işinizde gerekse özel hayatınızda riskli karar vermemeye gayret edin. Bir anda gelişen sorunlu konuları çözmek durumunda kalabilirsiniz. Çalışma hayatınızı düzenleyecek yeni kararlar vereceksiniz. Borçlarla, ödemelerle ilgili yardım alabilirsiniz.

YÜKSELEN AKREP

Hafta başında uzaklardan ya da uzak akrabalardan beklenmedik haberler gelebilir. İkili ilişkilerinizde ya da ortaklı işlerinizde de olaylar umduğunuz şekilde gitmeyebilir. Hafta sonuna doğru çocuklarınızla keyifli vakit geçireceksiniz. Aşk hayatınızda da daha rahat bir akış olacak.

YÜKSELEN YAY

Hafta başında trafikte dikkatli olun. Yakın çevreniz için beklenmedik harcamalar yapmanız mümkün. Bu hafta sağlık konuları gündemde olabilir. Evinizle ilgili uzun zamandır yapmak istediklerinizi hafta sonu gerçekleştireceksiniz.

YÜKSELEN OĞLAK

Pazartesi ikili ilişkilerde güç savaşına girmemeye gayret edin. Aşk hayatınızda ya da çocuklarla ilgili konularda planda olmayan gelişmeler yaşanabilir. Hafta sonunu ise daha keyifli ve sosyal geçireceksiniz.

YÜKSELEN KOVA

Hafta başında çalışma arkadaşlarınıza karşı zorlayıcı tavırlar içinde olmamaya gayret edin. Yiyip içtiklerinize de dikkat edin. Sindirim sistemi hassasiyeti olabilir. Aile içinde beklenmedik gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Maddi olarak uzun zamandır beklediğiniz dönüşleri bu hafta alacaksınız.

YÜKSELEN BALIK

Pazartesi emin olmadığınız adımlar atmamaya, hiçbir konuda risk almamaya gayret edin. Bu hafta iletişimde aksaklıklar, yanlış anlaşılmalar yaşayabilirsiniz. Hafta sonuna doğru aşk hayatınızda olumlu gelişmeler gündeme gelecek.

Hepimize hayırlı bir hafta olması dileğimle, sevgiler.