Astrolog Aslıhan Doktoroğlu

Astrolog Aslıhan Doktoroğlu

astrolojihan@astrolojihan.com

Tüm Yazıları

5 Ağustos haftası, Aslan Yeniayı'nın ve retro hareketine başlayan Merkür’ün etkilerini yoğun hissedeceğimiz bir hafta. Başaklar için önemli olan bu hafta, hepimiz için doğum haritalarımızdaki Başak burcunun düştüğü ev konularını gündemde tutacak.

5 Ağustos Pazartesi, haftaya Ay Aslan burcundayken başlıyoruz. İlişkilerimize, tutku duyduğumuz konulara odaklanacağız. Özellikle günün ilk yarısı, bu konularda daha rahat bir akış olacak. 5-29 Ağustos arasında sevgi ifademizi belirleyen Venüs Başak burcunda ilerleyecek. 11 Temmuz’dan beri Aslan burcunda olan Venüs, duygularımızı rahat ortaya koyabilme ve eğlenceyi ön planda tutma hali verdi. Şimdi ise ilişkilerimizde coşkunluk arayışından ziyade mantık odaklı olacağız. Bize iyi gelenleri ve emek verilmiş davranışları tercih edeceğiz. Eleştirel bakışın, detayların önem kazanması sevginin çok da sağlıklı gösterilememesine yol açabilir. Bu yüzden kusursuzluk arayışından kaçınmakta fayda var.

Haberin Devamı

6 Ağustos Salı, iletişim ve algı gezegenimiz Merkür retro hareketine başlayacak. 29 Ağustos’a kadar yeni girişimler, başlangıçlar yapmak yerine yarım kalmış, bitmemiş işleri tamamlamak daha fazla verim almamıza yardımcı olacak. Özellikle 15 Ağustos’a kadar olan dönemde sağlıkla, hesaplamalarla, evcil hayvanlarla, beslenme ve sindirim sistemi ile ilgili konularla daha fazla ilgilenmemiz gerebilir.

7 Ağustos Çarşamba, Güneş ve Jüpiter’in olumlu açısı karşımıza hoş fırsatlar çıkarabilir. Günün ikinci yarısını daha etkin değerlendirebiliriz.

8 Ağustos Perşembe, Merkür ve Venüs’ün kavuşumu olaylara daha detaycı ve düzenleyici bakmamıza destek olacak. Geçmiş ilişki problemlerine odaklanabiliriz. Takıntı yapmamaya dikkat edelim.

9 Ağustos Cuma, Ay Terazi burcunda ilerleyecek. Sabah saatlerinde adalet, eşitlik konuları daha fazla gündemimizde olacak. Günün ikinci yarısını ilişkilerde, ticaretle ve eğitimle ilgili konularda harekete geçmek için değerlendirebiliriz.

10 Ağustos Cumartesi, gün genelinde belirsizlikler olabileceğinden günü rutin işlerle geçirmek daha iyi olabilir. Öğle saatlerinde bel, böbrek hassasiyetleri ve baş ağrılarında artış yaşanabilir.

Haberin Devamı

11 Ağustos Pazar ise Ay Akrep burcunda olacak. Sosyalleşmek, sevdiklerimizle paylaşımlarda bulunmak için destekli bir gün.

Bu hafta yükselen burçlara göre alacağımız etkiler ise şu şekilde olacak:

YÜKSELEN KOÇ

Aşk hayatınızın ya da çocuklarınızın önceliğinizde olacağı bu hafta kısa seyahatler planlayabilirsiniz. Çarşamba kardeşlerinizle ya da yakın arkadaşlarla olumlu gelişmeler yaşanabilir. 15 Ağustos’a kadarki süreçte beslenmenize ve iş arkadaşlarınızla olan iletişiminize daha fazla özen gösterin.

YÜKSELEN BOĞA

Aile ilişkilerinin ön plana çıkaracağı bu hafta evinizle ilgili de harcamalar yapmak isteyeceksiniz. Hafta ortasında özel hayatınıza dair geçmişten gelen konular gündeminizde olacak. 15 Ağustos’a kadarki süreçte eski sevgililer, yarım kalmış yaratıcı faaliyetler, hobileriniz ve çocuklarınızla ilgili konular ön plana çıkacak.

YÜKSELEN İKİZLER

Kısa seyahatlerin, yoğun diyalogların ve yakın çevrenizle olan iletişimin ön planda olacağı bu hafta kendinizle ilgili yeni adımlar atabilirsiniz. Sağlığınızla daha fazla ilgilenmek isteyeceksiniz. 15 Ağustos’a kadarki dönemi ailevi konuları çözümlemek, evinizle ilgili tamamlanmamış işleri bitirmek için değerlendirebilirsiniz.

Haberin Devamı

YÜKSELEN YENGEÇ 

Kazançların, finansal konuların ön plana çıkacağı bu hafta beklemediğiniz kişilerden yardım alacaksınız. Sürünceme kalan maddi süreçleri netleştireceksiniz. Kardeşler, kuzenler ve yakın arkadaşlarla olan ilişkiler de 15 Ağustos’a kadar gündeminizde olacak.

YÜKSELEN ASLAN

Burcunuzda gerçekleşen yeniay kendinizle ilgili yeni kararlar almanıza sebep olacak. Sosyal hayatınızın daha hareketli geçeceği bu hafta yeni gruplara dahil olabilirsiniz. 15 Ağustos’a kadar da finansal konularla daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir.

YÜKSELEN BAŞAK

Kendinizi kısıtlı ve baskı altında hissettiğiniz alanlarda daha farklı davranmak isteyeceğiniz bir haftadasınız. Yeni sorumluluklar alabilirsiniz. 15 Ağustos’a kadar da sağlığınıza, beslenmenize daha fazla dikkat etmeye gayret edin.

YÜKSELEN TERAZİ

Bu hafta sosyal hayatınıza ve arkadaşlarınızla olan ilişkilerinize odaklanacaksınız. Uzaklarla ilgili konular, seyahat planları gündeminiz oluşturacak. Uzun vadeli planlarınızı tekrar gözden geçireceksiniz. 15 Ağustos’a kadar da görmezden geldiğiniz konularla yüzleşmeniz gerekebilir.

YÜKSELEN AKREP

İşinizle ilgili yeni kararlar alacağınız bu hafta sorumluluklarınız da artabilir. Hafta ortasında finansal konularda yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. 15 Ağustos’a kadar arkadaşlarla olan ilişkilerinizi ve ileri dönük planlarınızı daha çok sorgulayacaksınız.

YÜKSELEN YAY

Hayata bakış şeklinizi biraz esnetmeniz gereken bu hafta eğitimle ya da yurt dışı bağlantılı konularla daha fazla ilgileneceksiniz. İkili ilişkilerde güzel paylaşımlar yaşanabilir. 15 Ağustos’a kadar üstelendiğiniz ama tamamlayamadığınız sorumluluklar gündeminizde olacak.

YÜKSELEN OĞLAK

Finansal konuların ve giderlerin ön planda olacağı bu hafta riskli kararlar almamaya gayret edin. Devam eden sağlık sorunlarına çözüm bulabilirsiniz. İş arkadaşlarınız size destek olacak. 15 Ağustos’a kadar eğitimle ve yurt dışı bağlantılı işlerle daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir.

YÜKSELEN KOVA

İkili ilişkilerin ya da ortak yürütülen işlerin gündemde olacağı bu hafta ilişkilerde ön planda olmak isteyeceksiniz. Çarşamba özel hayatınızda olumlu gelişmelerin yaşanabileceği bir gün. 15 Ağustos’a kadar geçmişten gelen krizli konularla ve ödemelerle ilgilenmeniz gerekebilir.

YÜKSELEN BALIK

Çalışma hayatınızda ya da sağlıkla ilgili konularda yeni kararlar alabileceğiniz bir haftadasınız. Çarşamba evinizle ilgili düzenlemeler yapabilirsiniz. Aileden de destek alacaksınız. 15 Ağustos’a kadarki süreçte ikili ilişkileriniz gündeminizde olacak.

Hepimize verimli geçecek bir hafta olması dileğimle, sevgiler.