Astrolog Aslıhan Doktoroğlu

Astrolog Aslıhan Doktoroğlu

astrolojihan@astrolojihan.com

Tüm Yazıları

5 Aralık haftası, hem değişen şartlara uyum sağlamamız, hem de karar verirken sağduyulu olmamız gereken bir hafta. İkizler burcunda gerçekleşecek dolunay da ikili ilişkileri oldukça gündeme getirecek.

5 Aralık Pazartesi Neptün ileri hareketine geçiyor. Ruhsal olarak daha destekli olacağımız bir döneme başlıyoruz. Pazartesi Ay Boğa burcunda ilerleyecek. Huzursuzluk istemediğimiz bir gün. Öğle saatlerini verimli geçirebiliriz. Günün ikinci yarısında ise duygusal iniş çıkışlarımız fazla olabilir.

6 Aralık Salı iletişimde iddialı söylemler, önyargılı yaklaşımlar ön planda olacağından diyaloglarımıza dikkat etmekte fayda var. Düşüncelerimiz de gerçeklikten uzaklaşabilir. Önemli kararlar ve görüşmeleri bugün yapmaktan kaçınabiliriz.

Haberin Devamı

7 Aralık Çarşamba sağlıkla ilgili beklenmedik sorunların oluşma ihtimali fazla. Huzursuzluk, dikkatimizi toplamada zorlanma yaşayabiliriz. İletişim gezegeni Merkür de, 7 Aralık-11 Şubat arasında Oğlak burcunda ilerleyecek. Merkür’ün Oğlak seyrinde bilgiyi daha çok sorgulayıp, teyit arayacağız. Sorumluluğun ön planda olduğu bir düşünce şekli baskın olacak.

8 Aralık Perşembe İkizler burcunda dolunay yaşayacağız. Retro konumundaki Mars’ın başrolde olduğu bu dolunayda, sınır dışında olan gezegenler de yoğun etki verecekler. Genel anlamda fikirsel çatışmaları, ikili ilişkilerde restleşmeleri yaşayacağız. Ateş elementinin baskınlığı kontrolsüz tepkileri, özgürlük arayışının yoğunluğunu verebilir. Özellikle İkizler, Yay, Başak ve Balık burçlarının daha sakin kalmaya ihtiyaçları olacak.

9 Aralık Cuma finansal konularda yanlış kararlar almaya, harcamaları abartmaya eğilimiz var. Bu yüzden maddi konularda dikkatli olmakta fayda var.

10 Aralık Cumartesi Venüs 3 Ocak’a kadar kalacağı Oğlak burcuna geçecek. Bu süreçte, ilişkilerde ayaklarımız yere sağlam basmak isteyeceğiz. İstikrar ve güven ön planda olacağından daha azimli ve sabırlı davranmaya yatkın olacağız. Oğlak burcunun soğukkanlı tutumu sebebiyle sevgi ifadelerimizde mesafeli davranıp, duygularımızı arka planda tutmayı tercih edebiliriz.

Haberin Devamı

11 Aralık Pazar ise Ay Yengeç burcunda olacak. Sevdiklerimize yakın olmayı, ailemizle vakit geçirmeyi tercih edeceğiz. Sabah saatlerinde olaylara daha anlayışlı yaklaşabiliriz.  Akşamüstü ise alıngan olabileceğimizden çok duygusal davranmamaya dikkat edebiliriz.

5 Aralık haftası yükselen burçlara göre alınacak etkiler şu şekilde:

YÜKSELEN KOÇ

Hafta başında olaylara karşı gereğinden fazla iyimser yaklaşmamaya dikkat edilmeli. Özellikle de maddi konularda risk almaktan kaçınmak önemli. Yakın arkadaşlarla, kardeşlerle olan iletişimde gerginlikler yaşanabilir. Bu hafta ileri dönük planlara dair aceleyle karar vermek yerine daha araştırmacı olmakta fayda var.

YÜKSELEN BOĞA

Aşırı harcamalardan kaçınıp, maddi konularda vereceğiniz sözlerin gerçekliğini iyice tartmanız gereken bir hafta. Kazançlarınız gündeminizde olacak. Bu hafta risk almadan, bilgisine güvendiğiniz insanların tavsiyelerini değerlendirmeye çalışın.

YÜKSELEN İKİZLER

İkili ilişkilerinizde ya da ortaklı işlerinizde sert tavırlardan uzak durmanız gereken bu hafta kendinize dair önemli kararlar almak isteyeceksiniz. Üstlendiğiniz sorumluluklarda yaptıklarınızla istediklerinizin dengesini kurmaya özen gösterin.

Haberin Devamı

YÜKSELEN YENGEÇ

Çalışma hayatınızda tutabileceğiniz sözleri vermeye gayret etmeniz gereken bu hafta beslenmenize de dikkat etmeniz önemli olacak. Psikolojik olarak gergin hissedebilir, gerçekleştiremediklerinize odaklanabilirsiniz. Elinizde olmayan konuları akışa bırakmaya çalışın.

YÜKSELEN ASLAN

Hafta başında aşk hayatında kıskançlıklar ya da çocuklarınızla ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz.

Beklenmedik gelişmelerle ilgilenmek keyfinizi kaçırabilir. Sosyal hayatınızda da fevri davranışlardan uzak durun. Eşinizden bu konuda destek alabilirsiniz.

YÜKSELEN BAŞAK

Aile içindeki tartışmaları çok büyütmemeye, evle ilgili abartı harcamalardan uzak durmaya dikkat edilmesi gereken bir hafta. İş hayatı ve yöneticilerle diyaloglar da gündemde olacak.

Üzerinde çalıştığınız konuların detaylarına hakim olmak fayda sağlayacak.

YÜKSELEN TERAZİ

Hafta başında sağlığınıza ve çalışma ortamındaki diyaloglara özen göstermenizde fayda var.

Yurt dışı ile ilgili işlerde, eğitim konularında çıkabilecek pürüzlere karşı sakin tepki verin. Olaylara geniş bakış açısı ile yaklaşmak yaratıcı çözümler bulmanızı destekleyecektir.

YÜKSELEN AKREP

Hafta başında harcamalar konusunda aşırıya kaçmamaya dikkat edilmeli. Aşk hayatında da hayal kırıklıkları yaşamamak için her söze itibar etmemek önemli. Huzursuzluk yaratan konuları çözümlemek mümkün. Fakat krizli olayların içine girmemeye çalışılmalı.

YÜKSELEN YAY

Evle ya da ebeveynlerle ilgili harcamalarda artış olabilecek bir hafta. Sağlığa, beslenmeye de dikkat edilmeli. İkili ilişkilerde ani karar almamak, sert söylemlerden uzak durmak uzun vadede güzel sonuçlar verecek.

YÜKSELEN OĞLAK

Hafta başında rekabetle, gizli düşmanlıklarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Aniden gündeme gelen beklenmedik konularla karşılaşabilirsiniz. Çalışma hayatınız, günlük düzeniniz ön planda olacak. Çalışma arkadaşlarınızla çatışmamaya dikkat edin.

YÜKSELEN KOVA

Arkadaşlar ve gruplar içinde çatışmalar yaşayabileceğiniz bu hafta iddialı sözler vermemeye gayret edin. Aşk hayatınızda da çabuk karar almamak, çocuklarınızla ilgili konularda sakin düşünerek adım atmak önemli. Hırsa yenik düşmemek, daha sonrasında keyifli vakit geçirmenize yardımcı olacak.

YÜKSELEN BALIK

Hafta başında, iş hayatında gerçekçi karar vermek ve sert söylemlerden uzak durmak önemli. Sizi şaşırtan haberler alabilirsiniz. Aileyle, ebeveynlerle ilgili konularda daha aktif olmanız gerekebilir. Ev kazalarına karşı dikkatli olunmalı. 

Hepimize sakinliğimizi koruduğumuz bir hafta olması dileğimle.