Astrolog Aslıhan Doktoroğlu

Astrolog Aslıhan Doktoroğlu

astrolojihan@astrolojihan.com

Tüm Yazıları

29 Temmuz haftasında Aslan Yeniayının ve Venüs’ün açıları ön planda olacak. Haftanın ilk günleri daha ılımlı geçerken hafta sonuna doğru enerji sertleşecek.

29 Temmuz Pazartesi, haftaya Ay Boğa burcundayken başlıyoruz. Maddi konulara odaklanacağımız gün genelinde beklenmedik gelişmeler yaşanabilir.

30 Temmuz Salı, iletişim hızlanacak. Küslükleri sonlandırmak, sıkıntı hissettiğimiz konuları şifalandırmak için uygun bir gün. Özellikle akşam saatlerini bu anlamda verimli geçirebiliriz.

31 Temmuz Çarşamba, gün genelinde Ay İkizler burcunda ilerleyecek. Günün ikinci yarısı kişisel bakımla ilgili girişimler, özel hayatta keyifli paylaşımlar ve alışveriş için değerlendirilebilir. Geçmişten gelen konuları da konuşarak çözümlemek mümkün.

Haberin Devamı

1 Ağustos Perşembe, maneviyat, yeni fikirleri deneme isteği ve öz güven açısından güçlü hissetme ön planda olacak.

2 Ağustos Cuma, Ay Yengeç burcunda ilerlerken daha duygusal karar vermeye, ailevi konulara hassasiyet göstermeye yatkınız. Öğle saatleri girişimler, önemli konuşmalar, görüşmeler ve tanıtım faaliyetleri için daha uygun zamanlar. Gün genelinde ikili ilişkilerde ani karar vermekten, fevri çıkışlardan kaçınalım. Para piyasalarında da beklenmedik dalgalanmalar yaşanabileceğinden risk almamaya dikkat edilmeli.

3 Ağustos Cumartesi ise yeniay öncesinde Ay balzamik fazda olacak. İşe yaramayan duygu ve eşyalardan kurtulmanın bize iyi geleceği bir gün. Sabah saatleri manevi çalışmalar ve yardımlaşma için uygun. Öğle saatlerinde ise güç savaşlarına ve ego çatışmalarına daha yatkınız.

4 Ağustos Pazar gün boyunca Ay Aslan burcunda ilerleyecek. 14:12’de gerçekleşecek yeniay düşüncelerimizi, isteklerimizi ortaya cesurca koymamızı hızlandıracak etkilere sahip. Aşk, tutku, eğlence, gençler ve yöneticiler gündemde olurken hepimizde onaylanma ihtiyacı ön plana çıkacak. Benlik savaşları, ikili ilişkilerde kıskançlık temelli tartışmalar yaşanabilir.

Yeniay'a retro hareketine hazırlanan Merkür, durağan konumda eşlik edecek. Bu yeniayı yeni adımlar atmaktan ziyade tamamlanmamış eski konuları bitirmek için değerlendirebiliriz. 2018 ile bağlantılı konular Ağustos ayı boyunca gündemimizde olabilir.

Haberin Devamı

Tansiyon ve kalp rahatsızlıkları olanların da daha temkinli davranması önemli.

Aslan Yeniayından doğum haritalarında sabit burçların (Aslan-Akrep-Kova-Boğa) 12 derece civarında önemli vurgusu olanlar ve 30 Temmuz- 9 Ağustos, 30 Ekim-9 Kasım, 27 Ocak-6 Şubat, 27 Nisan-7 Mayıs doğumlular daha yoğun etki alacaklar.

İkizler, Terazi, Yay ve Koçlar için de adım atmak istedikleri alanlarda motivasyonları yüksek olacak.

Balık ve Başak burçları ikili ilişkilerde baskı altında hissedebilirler.

Akrepler sağlığa dikkat ederken özel hayatta da ani karar almamaya özen göstermeliler.

Yengeçler ise sıkıntı duydukları konuları çözüme ulaştırabilirler.

Hepimize verimli geçecek bir hafta olması dileğimle, sevgiler.