Astrolog Aslıhan Doktoroğlu

Astrolog Aslıhan Doktoroğlu

astrolojihan@astrolojihan.com

Tüm Yazıları

29 Mayıs haftasına Satürn etkisi ile başlıyoruz. Başkaları tarafından engellenme, kendini ifade etmede zorlanma ya da yetersiz hissetme ön planda. Hafta sonu ise Yay burcunda gerçekleşecek bir dolunay var. Bu dolunay öncesinde olayları derinlemesine sorgulama halimiz yoğun olacak.

29 Mayıs Pazartesi 12:45-17:50 arasında Ay boşlukta olacak. Yeni bir işe odaklanmada, önemli görüşmeleri yapmakta zorlanabiliriz. 17:50 sonrası Ay’ın Terazi burcuna geçişi ile daha dengeli ve rahat hissedeceğiz.

30 Mayıs Salı sabah saatlerinde daha olumlu bir akış var. Kendimizi ifade etmek, ticari ve tanıtım konularında girişimde bulunmak mümkün. Akşam ise ilişkilerde beklenmedik konular gündeme gelebilir.

Haberin Devamı

31 Mayıs Çarşamba ve 1 Haziran Perşembe günleri haftanın en keskin enerjili zamanları. Risk almamaya, öfkeyi kontrol etmeye dikkat etmek önemli. Özellikle hafta sonu yaşanan konularla ilgili noktalar tekrar karşımıza çıkabilir. Mümkün olduğunca konunun dışında kalmaya gayret edelim.

2 Haziran Cuma, Venüs ve Neptün’ün olumlu açısı olaylara daha iyimser ve merhametli, bakmamıza destek verecek. Gün genelinde romantik davranmak, ilham gerektiren işlerle uğraşmak ön planda.

Hafta sonu ise 4 Haziran Pazar gerçekleşecek Yay Dolunayının etkisinde olacağız. Olayları daha iyimser bir yerden yaklaşarak irdeleme hali baskın. Maddi konularda gerçekçi değerlendirmelerden uzaklaşmamaya önem verilmeli. Alacağımız kararların uzun vadeli sonuçları da iyi değerlendirilmeli. Değişken burçların (Yay, İkizler, Başak, Balık) daha fazla etkileneceği bu dolunay, çalışma hayatı ve günlük düzenimizle ilgili konuları ön plana çıkaracak.

29 Mayıs haftası yükselen burçlara göre alınacak etkiler şu şekilde:

YÜKSELEN KOÇ

Bu hafta özel hayatınızda ya da çocuklarla olan ilişkilerinizde sakin kalmaya çalışmak önemli. Riskli kararlar vermeye yatkın olabilirsiniz. Ailevi konularda sorunlu hissettiğiniz olayları çözüme kavuşturacaksınız.

YÜKSELEN BOĞA

Aile büyükleriyle ya da evinizle ilgili beklenmedik gelişmelerin gündeme gelebileceği bu hafta krizleri yönetme konusunda başarılı olacaksınız. Sosyal hayatınız hareketlenecek, arkadaşlarınızdan destek alacaksınız.

Haberin Devamı

YÜKSELEN İKİZLER

Fikirlerinizi ifade etmenin, görüşlerinizi aktarmanın zor olacağı bu hafta sakinliğinizi korumaya özen gösterin. İkili ilişkilerinizde kendinizi iyi hissedecek, kazançlarınız konusunda da daha rahat hissedeceksiniz.

YÜKSELEN YENGEÇ

Bu hafta maddi olarak uzun vadeli planlarınızı tekrar gözden geçirmenize sebep olacak gelişmeler yaşayabilirsiniz. Çalışma hayatınızda olumlu neticelenmeler mümkün. Olaylara daha iyimser bir gözle yaklaşacaksınız.

YÜKSELEN ASLAN

İkili ilişkilerinizdeki gerginlikleri büyütmemeye çalışmanız gereken bir hafta. Çocuklarınızla ya da hobilerinizle ilgilenmek size iyi gelecek. İçsel çalışmalar yapmayı, kendi psikolojinize odaklanmayı tercih edeceksiniz.

YÜKSELEN BAŞAK

İş hayatında rekabetin yoğunlaştığı bu hafta sağlığınıza da özen gösterin. Aileyle ya da evinizle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. İkili ilişkiler yönünden de güzel gelişmeler gündemde olacak.

Haberin Devamı

YÜKSELEN TERAZİ

Arkadaşlarınızla ilgili konuların gündemde olacağı bu hafta krizli olaylardan uzak durmaya gayret edin. Yakın çevrenizle olan ilişkilerinize odaklanacaksınız. İş hayatınızda da kendinizi daha rahat hissedeceksiniz.

YÜKSELEN AKREP

Gerek iş gerekse aşk hayatınızda radikal kararlar almamanız gereken bir haftadasınız. Kazançlarınıza odaklanacaksınız. Çocuklarla ya da eğitimle ilgili konularda güzel gelişmeler olabilir.

YÜKSELEN YAY

Düşüncelerinizi hayata geçirme konusunda bazı engellerle karşılaşabileceğiniz bu hafta sağlığınıza karşı da daha temkinli olmaya gayret edin. Ailenizden alacağınız destek size iyi hissettirecek.

YÜKSELEN OĞLAK

Bu hafta maddi konular ağırlıklı gündeminiz olacak. Gizli kalmış bazı olayları öğrenebilirsiniz. Trafikte daha dikkatli olun. İkili ilişkiler açısında iyi hissettirecek gelişmeler yaşayabilirsiniz.

YÜKSELEN KOVA

Aile büyükleri ya da evle ilgili konular üzerinden ikili ilişkilerinizde gerginlik yaşayabilirsiniz. İleri dönük yeni kararlar alacaksınız. Çalışma hayatında daha rahat edeceğiniz bir hafta olacak.

YÜKSELEN BALIK

Sağlığınıza ve beslenmenize önem vermeniz gereken bu hafta çalışma hayatınızda olumlu gelişmeler gündeme gelebilir. İkili ilişkilerde de daha romantik olabilir, yeni kişilerle tanışabilirsiniz.

Hepimize huzurlu bir hafta olması dileğimle, sevgiler.