Astrolog Aslıhan Doktoroğlu

Astrolog Aslıhan Doktoroğlu

astrolojihan@astrolojihan.com

Tüm Yazıları

27 Mart haftası, 8 Kasım Ay tutulması ile yaşadığımız olayları tekrar gündemimize getirecek bir hafta. Sürpriz gelişmeler yaşayabiliriz. Doğum haritalarımızın aldığı etkiye göre kimimiz için güzel, kimimiz içinse şaşırtıcı olaylar ön planda olacak.

27 Mart Pazartesi, haftaya Ay İkizler burcunda ilerlerken başlayacağız. Sabah saatlerinde iletişim daha akıcı olacak. Başkalarıyla fikir alışverişi içinde olmak, destek almak mümkün. Öğle saatleri de ticaretle ya da eğitimle ilgili konuları destekleyen bir görünüm var.

Haberin Devamı

28 Mart Salı 13:22’ye kadar olan süreçte yeni bir işi başlatmak ya da önemli karar almak yerine mevcut işleri tamamlamayı tercih edebiliriz. Gün genelinde düşüncelerimizi hayata geçirmek ya da bir şeyler öğrenmek için istekli olacağız. Bir yandan da acele karar vermememiz gereken bir gün. Özellikle akşamüstü saatlerinde duygu iniş çıkışlarımız yoğun olabilir.

29 Mart Çarşamba günün ikinci yarısı ikili ilişkilerle, maddi konularla ilgili olaylara daha ılımlı yaklaşma eğilimindeyiz. Sindirim sistemi sorunlarında, baş ağrılarında artış olabilir.

30 Mart Perşembe Kasım ayından bu yana emek sarf edilen alanlarda sonuç alabilir, fikirlerimizi hayata geçirmek için sürpriz fırsatlarla karşılaşabiliriz. Girişimlerimizi 16:45’e kadar olan kısımda başlatmaya gayret edelim.

31 Mart Cuma ilginç haberler alabilir, ilişkilerimizde bizi şaşırtan gelişmelere tanık olabiliriz. Yaratıcılıkla ilgili konularla ilgilenebiliriz. Öğle saatlerinde de para piyasalarında hareketlenme yaşanabilir.

1 Nisan Cumartesi sabah saatlerinde planda olmayan gelişmeler yaşayabiliriz. Öğleden sonra ikili ilişkilerde, finansal konularda gerginlikler gündeme gelebilir. Akşamüstü ise daha sosyal olmak isteyeceğiz ve rahat hissedeceğiz.

2 Nisan Pazar iletişimin biraz baskı altında olduğu, düşüncelerimizi kolay ifade edemediğimiz bir gün. Akşam saatleri isteklerimizi daha rahat ortaya koyabileceğiz.

27 Mart haftası yükselen burçlara göre alınacak etkiler şu şekilde:

YÜKSELEN KOÇ

Maddi konularda hareketliliğin olacağı bu haftanın ilk günlerinde ilerlemek istediğiniz alanlarda harekete geçebilirsiniz. Gayrimenkullerle ilgili konularda ya da evinize yapacağınız harcamalarda hesapta olmayan aksilikler yaşanabilir. Hafta sonu ise yalnız kalmayı tercih edebilirsiniz.

Haberin Devamı

YÜKSELEN BOĞA

Kasım ayında yaşanan gelişmelerle ilgili önemli kararlar verebileceğiniz bir haftadasınız.

Psikolojik olarak kendinizi huzursuz hissediyor olabilirsiniz. Uzun zamandır üzerinde çalıştığınız konularda ilerleme kaydetmek size iyi gelecek.

YÜKSELEN İKİZLER

Sizin dışınızda gelişen olayların ön planda olduğu bu haftaya arkadaş çevresinde hareketlilikle başlıyorsunuz. Finansal konularda beklediklerinizi alabileceksiniz. Hafta sonu sorumluluklarınız sebebiyle kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz.

YÜKSELEN YENGEÇ

Uzun vadeli planlarınızı hayata geçirmek için olumlu gelişmelerin olabileceği bir hafta. Hafta başında işinizle ilgili konularda daha aktif olacaksınız. Arkadaşlarla olan ilişkilerinizde de beklenmedik gelişmelere şahit olabilirsiniz.

Haberin Devamı

YÜKSELEN ASLAN

İş hayatınızın ve üstlendiğiniz sorumlulukların ön planda olacağı bu hafta fikirlerinizi rahatlıkla ifade edecek, olaylara farklı gözle bakacaksınız. Çalışma hayatınızda gizli düşmanlıklarla uğraşmanız gerekebilir. Tamamlanması gereken konuları netleştireceksiniz.

YÜKSELEN BAŞAK

Maddi konuların, mirası, nafaka gibi paylaşımlı paraların ön planda olacağı bir hafta. Seyahatlerle, eğitimlerle ya da uzaklarla ile ilgili durumlarda beklenmedik gelişmeler gündeme gelebilir. Hafta sonu ikili ilişkilerde iletişim problemleri yaşanabilir.

YÜKSELEN TERAZİ

Hafta başında ikili ilişkilerinizde ya da ortaklı işlerinizde olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu hafta maddi konularda riskli karar almamaya, aşırı harcamalardan uzak durmaya dikkat edin. İşinizle ilgili de güzel bir akış olacak.

YÜKSELEN AKREP

Haftaya çalışma hayatınızda hareketlilikle başlıyorsunuz. Yeni fikirler, projeler gündemde olacak. İkili ilişkilerinizde sizi şaşırtan gelişmeler yaşanabilir. Eğitim, seyahat gibi konularda yeni planlar yapabilirsiniz.

YÜKSELEN YAY

Hafta genelinde sağlıkla, beslenmeyle ve günlük rutinlerle ilgili gelişmeler gündemde olacak. Kasım ayında yaşanılan konularla farklı şekilde uğraşmanız gerekebilir. Evinizle ilgili harcamaları düzene koyacaksınız. Çocuklarla ilgili güzel haberler alabilirsiniz.

YÜKSELEN OĞLAK

Ebeveynlerle ya da evle ilgili konularda olumlu gelişmelerle haftaya başlayacaksınız. İkili ilişkilerinizde uzun zamandır atmak istediğiniz adımları bu hafta atabilirsiniz. Çocuklarla daha çok ilgilenmeniz gerekebilir.

YÜKSELEN KOVA

Hafta başında iletişim konuları hızlanacak. Güzel teklifler alabilirsiniz. İşinizle ilgili olumlu gelişmelerin olacağı bu hafta ailevi konularda sizi şaşırtacak haberler duyabilirsiniz. Hafta sonu sağılığınıza dikkat edin.

YÜKSELEN BALIK

Kazançlarınızı geliştirmek için fırsatlarla karşılaşacağınız bu hafta yaratıcılığınızı kullanabilir, daha çok göz önünde olabilirsiniz. Kardeşlerinizle ya da yakın arkadaşlarınızla ilgili sizi şaşırtan gelişmeler gündeme gelebilir. Aşk hayatınızda fevri iletişimden uzak durun.