Astrolog Aslıhan Doktoroğlu

Astrolog Aslıhan Doktoroğlu

astrolojihan@astrolojihan.com

Tüm Yazıları

Senenin son haftasına geldik. Venüs retrosu ile başlayan 2022’yi Mars ve Merkür retrosu ile uğurluyoruz. Bu hafta Oğlak Yeniayının etkilerini ve gökyüzündeki yoğun Oğlak vurgusunu hissedeceğiz.

2023’ü karşılarken, tüm sıkıntıların geride kalması ve bu deneyimlerden öğrendiklerimizin güzel sonuçlarını yeni yılda almamız dileğiyle huzurlu bir yıl olsun diyorum.

26 Aralık Pazartesi sabah saatlerinde işimize karışılmasını çok istemeyebiliriz. Bu yüzden bireysel çalışma şansımız varsa, sabah saatlerini bu şekilde değerlendirelim. Akşam ise her şeyin kuralına uygun yapılmasına daha çok dikkat edeceğiz. Mantık odaklı davranma konusunda abartıya kaçmayalım.

Haberin Devamı

27 Aralık Salı, Ay Balık burcunda ilerleyecek. Gün genelinde daha anlayışlı olma eğilimindeyiz. Özellikle akşam saatlerinde konulara yapıcı yaklaşmak mümkün.

28 Aralık Çarşamba, haftanın en ılımlı günü. Düzeltmek istediğimiz ilişkiler için adım atabilir, ciddi günlerin içinde biraz daha romantik olma fırsatı yakalayabiliriz. Öğle saatlerinde yaratıcılığımızı da değerlendirme şansımız olacak.

29 Aralık Perşembe, günün ilk yarısı önemli bir işe başlamamaya gayret edelim. Gün genelinde aklımıza gelen fikirler, içinde bulunduğumuz konuşmalar bizler için önemli olacak. Kaçırdığımız noktaları fark edebileceğimiz bir gün.

30 Aralık Cuma ise Oğlak burcundaki Merkür, 19 Ocak’a kadar devam edecek retro hareketine başlıyor. Mars’ın da retro hareketine denk gelen bu süreçte mümkün olduğu kadar yeni girişimlerden, önemli kararlardan ve imzalardan uzak durmaya çalışalım. Teknolojik alet almak için de 19 Ocak sonrasını beklemekte fayda var.

31 Aralık Cumartesi 20:00’ye kadar olan süreç, yılın son günü olması sebebiyle de, işleri toparlamak, genel değerlendirme yapmak için uygun. 20:00’den sonra Boğa burcuna geçecek Ay yeme, içme ve eğlence konusunda bizi motive edecek.

1 Ocak Pazar öğleden sonrayı uzun süredir kendimiz için yapmak isteyip de yapamadığımız şeyleri hayata geçirerek değerlendirebiliriz.

26 Aralık haftası yükselen burçlara göre alınacak etkiler şu şekilde:

Haberin Devamı

YÜKSELEN KOÇ

Hafta genelinde iş hayatınızı, son 2 senedir yapmak isteyip de yapamadıklarınızı sorgulayacaksınız. Genel olarak olaylara daha kötümser yaklaşmamaya çalışın. Hafta ortasında şaşırtıcı haberler alabilirsiniz. Hafta sonu ise sağlığınız konusunda daha dikkatli olmaya gayret edin.

YÜKSELEN BOĞA

Ticari konulara, uzaklarla ilgili işlere ve adil olmaya dair durumlara daha çok odaklanacağınız bu hafta olaylara ciddi yaklaşma eğiliminde olacaksınız. Hafta ortasında arkadaşlarla vakit geçirmek üzerinizdeki ağırlığı alabilir. Hafta sonu ise takıntılı düşüncelerden uzak durmaya dikkat edin.

YÜKSELEN İKİZLER

Finansal konularda yeni girişimde bulunmamanız gereken bu hafta, son 2 senedir hayatınızda kriz yaratan konulara daha fazla odaklanacaksınız. Hafta ortasında işle ilgili daha rahat bir akış söz konusu. Hafta sonu ise ikili ilişkilerde kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz.

YÜKSELEN YENGEÇ

Birlikteliklerinize dair konuların yine ön planda olacağı bu hafta, ilişkinizdeki geçmiş konular ya da geçmiş ilişkileriniz gündeme gelebilir. Özellikle hafta ortasında bu konular zihninizi daha çok meşgul edecek. Hafta sonu ise arkadaşlarla olmak, gruplar içinde yer almak size iyi gelecek.

Haberin Devamı

YÜKSELEN ASLAN

Bu hafta günlük temponuzla, sağlığınızla ya da çalışma hayatınızla ilgili biraz daha karamsar düşünceler içinde olabilirsiniz. Hafta ortasında problemlere daha çözüm odaklı yaklaşma fırsatınız var. Hafta sonu ise bel ve kemik sorunlarına karşı hassasiyet olabilir.

YÜKSELEN BAŞAK

Çocuklarla ilgili konularda fazladan sorumluluk almanız gerekebilecek, aşk hayatınızı daha ciddiye aldığınız bir hafta sizleri bekliyor. Hafta ortasında ikili ilişkilerinize dair olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hafta sonu ise aşırı harcamalardan uzak durmaya çalışın.

YÜKSELEN TERAZİ

Evinizle ilgili gerçekleştirmek istediğiniz konulara odaklanacağınız bu hafta ebeveynlerinizle de ilgilenmeniz gerekebilir. Aile hayatınızda son iki senedir uğraştığınız durumlar gündeme gelebilir. Hafta sonu ikili ilişkilerinizle aile arasında kalabilirsiniz.

YÜKSELEN AKREP

Yakın arkadaşlarınızla, kardeşlerinizle olan iletişiminizin ön planda olacağı bu hafta, düşüncelerinizi hayata geçirme enerjiniz yüksek olacak. Hafta ortasında olaylara daha iyimser yaklaşacaksınız. Hafta sonu ise ikili ilişkilerde zorlayıcı diyaloglardan uzak durmaya dikkat edin.

YÜKSELEN YAY

Dikkatinizi yatırımlarınıza, paranızı nasıl değerlendirdiğinize yönlendireceğiniz bu hafta, 2020 başından beri uğraştığınız konularla ilgili yol almak isteyeceksiniz. Hafta ortasında ailevi konularda rahatlatıcı gelişmeler olabilir. Hafta sonu ise aşk hayatınızda ya da çocuklara karşı anlayışlı olmaya gayret edin.

YÜKSELEN OĞLAK

Sizler için önemli olan bu hafta hayattan beklentilerinizi, almanız gereken önemli kararları masaya yatıracaksınız. Ne zamandır fark edemediğiniz bazı noktaları bu hafta çözebilirsiniz. Hafta sonu aşk hayatınızda daha tutkulu olabilir, yeni gelişmeler de yaşayabilirsiniz.

YÜKSELEN KOVA

Hafta genelinde korkularınızla, geri plana atıp görmek istemediğiniz duygularla yüzleşmeniz gerekebilir. Bu hesaplaşmalar bir anlamda iyi hissetmenize yardımcı olacak. Hafta sonu beklemediğiniz haberler alabilir, size karşı yapılan gizli düşmanlıkları fark edebilirsiniz.

YÜKSELEN BALIK

Uzun vadeli planlarınıza odaklanmayı tercih edeceğiniz bu hafta arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizi de sorgulayabilirsiniz. Hafta ortası sosyal hayatınız daha hareketli olacak. Hafta sonu ise başkalarının sizi yönlendirmesine çok izin vermeyin.