Astrolog Aslıhan Doktoroğlu

Astrolog Aslıhan Doktoroğlu

astrolojihan@astrolojihan.com

Tüm Yazıları

23 Aralık’ta Oğlak burcunda senenin son yeniayı gerçekleşecek. Oğlak vurgusunun yoğun olduğu gökyüzünün en temel mesajı “hakkım olanı almak istiyorum”  olacak.Oğlak burcu sorumluluğu ve yapılanmayı ifade eder. Emeklerimizin karşılığını alamadığımızı düşündüğümüz noktalarda harekete geçeceğimiz bir süreç olacak. Geçmiş hak edişler aklımıza çok takılacak. Güzel haber şu ki, dürüst atılmış adımlar senenin son günlerinde karşılığını bulacak.

Yeniay genel anlamda maddi konularda ya da iş hayatıyla ilgili durumlarda planlama yapma isteği verecek.

Haberin Devamı

Koç burcuna geçen Jüpiter, yeniayı zorluyor. Bu da sosyal ve bireysel anlamda kontrolsüz tepkileri, bencil tavırları gündeme getirebilir. Hakkımızı ararken sınırları aşmamaya dikkat etmek önemli olacak.

Venüs ve Uranüs’ün olumlu açısı kararlı ve sakin atılacak adımları destekleyecek. Oğlak, Boğa ve Başaklar bu dönemden verim alabilirler. Bu açı kimilerine kariyerde, kimilerine ise aşk hayatında güzel gelişmeler getirecek.

Retro konumdaki Mars, sorunlu konuları çözümleyebilmemiz için tekrar masaya yatıracak. Mantığımızı ön planda tutup duyguları görmezden geleceğimizden fevri olmamaya, abartılı kuralcılıktan uzak durmaya özen gösterelim. İki hafta boyunca hayatımıza etkisini sonradan fark edeceğimiz kadersel tanışmalar yaşayabiliriz.

Oğlak Yeniayı 1 derece öncü burçlarda (Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak) önemli vurguları olanları, 20-26 Aralık, 19-25 Mart, 20-26 Haziran ve 21-27 Eylül arasında doğanları daha çok etkileyecek.

Yeniayın yükselen burçlara göre etkileri ise şu şekilde: 

YÜKSELEN KOÇ

Bu yeniay sizleri iş hayatınız ve uzun vadeli planlarınız üzerinden etkileyecek. Karşılaşacağınız fırsatlar için beklentinizi makul seviyelerde tutmaya gayret edin. Gruplar içinde de karşı tarafı dinleyebilmek gerginlikleri engelleyecektir. Özellikle yakın çevrenizle olan sıkıntıları çözümleme şansınız olabilir.

YÜKSELEN BOĞA

Ticari faaliyetlerinizin, yurt dışı ile ilgili konuların gündemde olacağı yeniay döneminde yeni eğitimlere de başlayabilirsiniz. Başlangıçlar için bazı bitişlerin gerekli olduğunu unutmayın. Bu konuda direnç göstermek sizi zorlayabilir. Akışa teslim olursanız şansın sizden yana olacağını göreceksiniz.

Haberin Devamı

YÜKSELEN İKİZLER

Bu yeniay ortak giderleri ve maddi girişimleri gündeme getirecek. Şartları zorlayan hedefler koymak yerine makul planlar üzerinden gitmeye gayret edin. Sizi psikolojik olarak zorlayan konuları çözümleme fırsatını kaçırmayın. Sağlık konuları da gündeminizde olabilir.

YÜKSELEN YENGEÇ

Yeniay daha çok birlikteliklerinizi gündeme getirecek. İlişkilerinizde yeni kararlar alacaksınız. Kuralları tamamen siz belirlemek isterseniz sorun yaşayabilirsiniz. Olayları çift taraflı gördüğünüz sürece güzel bir başlangıç yapmanız mümkün.

YÜKSELEN ASLAN

İşinize ve günlük akışınıza ait yeni kararlar alacağınız bir süreçtesiniz. Olaylara gerçekçi yaklaşıp, gereğinden fazla iyimser düşünmezseniz işinizde güzel sonuçlar alabilirsiniz. Aileyle ilgili geçmiş konular da gündeme gelebilir.

YÜKSELEN BAŞAK

Hayattan keyif aldığınız konularda yeni adımlar atmak isteyeceğiniz bir süreçtesiniz. Riskli kararlar almamaya dikkat edin. Çocuğunuz varsa eğitimi ile ilgili güzel gelişmeler olabilir. Aşk hayatınızda da güzel gelişmelere hazır olun.

Haberin Devamı

YÜKSELEN TERAZİ

Aile içi dinamikleri yeniden düzenleyeceğiniz bir yeniay süreci olacak. Dengeleri kurma konusunda gereğinden fazla hassas davranmamaya özen gösterin. Evinizle ilgili yapmak istediğiniz değişimleri yapabileceksiniz. Yurt dışı bağlantılı konularla da ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz.

YÜKSELEN AKREP

Yakın çevrenizle olan iletişiminizde yeni kararlar alacağınız bir dönemdesiniz. Günlük düzeninizi ya da sağlık sorunlarınızı yoluna koymaya çalışırken sabırlı olmaya çalışın. Geçmişten gelen krizli konular da gündeminizde olacak.

YÜKSELEN YAY

Kendi değerinize odaklanacağınız bu yeniayda egonuzu dengede tutmaya gayret etmelisiniz. Yeteneklerinizi ortaya koymak, günlük akışınızı sizin için daha rahat hale getirebilir. İkili ilişkilerinizde gizli kalmış konularla yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz.

YÜKSELEN OĞLAK

Sizler için önemli etkilere sahip olan bu yeniay hayatınızın pek çok alanında size yeni kararlar aldırabilir. Alacağınız kararlar ailenizle ilgili fikir ayrılıklarına sebep olabilir. Çalışma arkadaşlarınızla da eski konular sebebiyle gerilim yaşayabilirsiniz.

YÜKSELEN KOVA

Psikolojik olarak sıkıntı duyduğunuz konuları çözümlemeye kararlı olacaksınız. Özellikle ebeveynlerinizle ilgili durumlar ön planda olacak. Fakat düşüncelerinizi, aynı fikirde olmayanlara empoze etmeye çalışmayın. Kardeşler ya da yakın arkadaşlarla ilgili sıkıntıları da bitirebilirsiniz.

YÜKSELEN BALIK

Bu yeniay sosyal hayatın ön planda olacağı bir dönem. Harcamalar konusunda aşırıya kaçmamaya dikkat edin. Önyargısız kuracağınız ilişkiler size kendinizi iyi hissettirecek. Uzaktaki aile bireyleri ile ilgili konularla ilgilenmeniz gerekebilir.