Astrolog Aslıhan Doktoroğlu

Astrolog Aslıhan Doktoroğlu

astrolojihan@astrolojihan.com

Tüm Yazıları

21 Temmuz’da gerçekleşen Oğlak Dolunayının etkilerinin hissedileceği ve Güneş’in de Yengeç burcundan çıkışı ile gökyüzünde Aslan vurgusunun artacağı bir haftadayız. Şimdiden tüm Aslanlara güzel bir yaş diliyorum.

Bu hafta Haziran sonunda karşılaştığımız olaylar netleşecek. Haftanın ilk yarısı daha gergin, hareketli ve şaşırtıcı geçebilir. Perşembe ve Cuma günleri ise rahat hissedeceğimiz, girişimlerimiz için değerlendirebileceğimiz günler.

22 Temmuz Pazartesi, haftaya Ay Kova burcundayken başlıyoruz. Bireysel isteklerimizi ön planda tutacağız. Yaratıcı faaliyetlerle ilgilenebiliriz. Kararlılığın ve olaylara farklı bakış açıları ile yaklaşabilmenin fazla olacağı bir gün. Ani fikir değişiklikleri, egonun ön planda olduğu iddialı konuşmalar çok görülebilir.

Haberin Devamı

23 Temmuz Salı, güç çekişmeleri ve inatlaşmalar yoğun yaşanacak. Haftanın ilk günlerinde, kalp ve tansiyon rahatsızlıkları olanların daha temkinli davranması önemli. 12:58-16:22 arasına, yeni iş başlangıçlarını ve ciddi kararları denk getirmemeye çalışalım.

24 Temmuz Çarşamba, gün genelinde Ay Balık burcunda ilerleyecek. Öğle saatlerinde ani ve abartılı tepkiler verebiliriz. Akşam ise duygularımızı ifade etmede engellendiğimizi düşünüp iletişimde zorlanma yaşayabiliriz.

25 Temmuz Perşembe, maneviyat, yeni fikirleri deneme isteği ve öz güven açısından güçlü hissetme ön planda olacak.

26 Temmuz Cuma, Ay Koç burcunda seyrederken Mars’ın olumlu açısı sebebiyle girişimde bulunmak, harekete geçmek için uygun bir gün. Algımızı ve iletişim şeklimizi etkileyen Merkür de Cuma Başak burcuna geçecek. Merkür Başak burcunda ilerlerken olaylara yaklaşımımız daha analitik ve stratejik olacak. Zihnimiz ve düşünce tarzımız aktifleşecek. Sağlığımızla ve beslenme düzenimizle daha çok ilgilenmek isteyeceğiz. Mükemmellik peşinde olmak, bazı şeyleri takıntı yapmak ve eleştirel davranmak da bu süreçte kaçınılması gereken davranışlar. Merkür, 4-29 Ağustos arasında retro harekette olacağından 4’üne kadar olan süreci başlamak istediğimiz işler için değerlendirebiliriz.

Haberin Devamı

27 Temmuz Cumartesi, ise gün genelinde daha rutin işlerle ilgilenmek, tamamlanması gereken konulara odaklanmak için daha uygun bir gün. Akşam saatleri sosyal hayat ve iletişim açısından rahat olacak.

28Temmuz Pazar, gün boyunca Ay Boğa burcunda ilerleyecek. Dinlenmek, yeme-içme aktivitelerine ağırlık vermek isteyeceğiz.

22 Temmuz haftası yükselen burçlara göre alınacak etkiler şu şekilde:

YÜKSELEN KOÇ

Son dönemde kariyer hayatınız daha fazla gündeminizdeydi. Bu hafta kazançlarla ve işinizle ilgili durumları netleştireceksiniz. Hafta başında maddi konularda riskli hareket etmemeye gayret edin. Arkadaş çevresinde gerginlikler yaşanabilir. Hafta sonu kısa seyahatlere çıkabilir, özel hayatta eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.

YÜKSELEN BOĞA

Eğitimle, yurt dışı bağlantılı işlerle ya da ticari alanlarda Haziran ayından beri gündeminizde olan konuların sonuçlarını alacağınız bir haftadasınız. Hafta başında ailevi konularda baskıcı davranmamaya gayret edin. Evinizle ilgili yapmak istediklerinizi de hafta sonu gerçekleştirebilirsiniz.

Haberin Devamı

YÜKSELEN İKİZLER

Giderlerinizle ve sıkıntı duyduğunuz konularla ilgili düzenlemeler yapacağınız bir haftadasınız. Uzaklardan beklenmedik haberler alabilirsiniz. Sağlığınızla daha fazla ilgilenmeniz gerekecek. Fikir çatışmalarını uzatmamaya gayret edin. Hafta sonu fiziksel aktivitelerin yoğun olduğu planlar yapabilirsiniz.

YÜKSELEN YENGEÇ

İkili ilişkilerinizin ya da ortak yürütülen işlerin ön planda olduğu bir sürecin artık netleşeceği bir haftadasınız. Eşinizin sağlığı ya da maddi konulardaki gelişmeleri sizin de gündeminizde olacak. Hafta başında gruplar içinde rahat hissetmeyebilirsiniz. Hafta sonunu ise uzun zamandır tamamlamak istediğiniz konular için değerlendirebilirsiniz.

YÜKSELEN ASLAN

Son bir aydır sağlığınız ve çalışma şartlarınız gündemdeydi. Bu hafta bu alanlarda artık somut sonuçlar almaya başlayacaksınız. Hafta başında sağlığınıza özen gösterin. İkili ilişkilerinizde de kıskançlıktan, manipülasyonlardan uzak durun. Hafta sonu sosyal hayatta aktif olacak, eğlenceli vakit geçireceksiniz.

YÜKSELEN BAŞAK

Haziran sonunda özel hayatınızla ya da çocuklarınızla ilgili konularda attığınız adımların sonuçlarını alacağınız bir haftadasınız. Yurt dışı bağlantılı işlerde beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Çalışma ortamında rekabete bağlı çekişmelerden uzak durmaya çalışı. Cuma gününü işinizle ilgili girişimler için değerlendirebilirsiniz.

YÜKSELEN TERAZİ

Evinizle ya da aile büyükleri ile ilgili konuların netleşeceği bu hafta harcamalarınızda artış olabilir. Gruplar içinde baskıcı davranışlardan uzak durmak olası krizleri önleyecektir. Hafta sonu arkadaşlarla spor ya da seyahat programlarına dahil olmak size iyi gelecek.

YÜKSELEN AKREP

Kardeşlerle, yakın arkadaşlarla olan ilişkilerdeki sorunlu konuların neticelendirileceği bir haftadasınız. İkili ilişkilerinizde beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz. İş hayatınızda manipülasyonlardan sakınmaya çalışın. Cuma ise sıkıntı hissettiğiniz bir konuyu çözümleme şansınız olacak.

YÜKSELEN YAY

Haziran’dan bu yana kazançlarınızla ilgili uğraşlarınızın sonuçlarını alacağınız bir haftadasınız. Günlük akışınıza yeni bir düzen getirmek isteyeceksiniz. Hafta başında çalışma arkadaşları ile gerginlikler yaşanabilir. Hafta sonunu ise ikili ilişkiler açısından olumlu değerlendirebilirsiniz.

YÜKSELEN OĞLAK

Sizler için yoğun geçen Temmuz ayındaki konular bu hafta itibariyle çözüme kavuşmaya başlayacak. Özel hayatınızda yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. Hafta başında giderler konusunda temkinli davranmaya çalışın. Hiçbir konuda risk almayın. Cuma ise işlerinizi düzene koyabileceğiniz verimli bir gün.

YÜKSELEN KOVA

Psikolojik olarak Haziran sonundan bu yana baskı altında hissettiğiniz konuları artık netleştireceksiniz. Gizli kalmış durumlar da gündeme gelebilir. İkili ilişkilerinizde güç savaşlarından uzak durun. Özellikle ailevi konularda baskıcı davranmayın. Hafta sonu partnerinizle, çocuklarınızla güzel vakit geçirebilirsiniz.

YÜKSELEN BALIK

Haziran ayından beri sosyal hayatınız, arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz gündeminizdeydi. Bu konularda olumlu gelişmelerin olacağı bir haftadasınız. Hafta başında sağlıkla ilgili bazı haberler alabilirsiniz. Hafta sonu ise aileyle ya da evinizle ilgili işlerle vakit geçirmeyi tercih edeceksiniz..

Hepimize verimli geçecek bir hafta olması dileğimle, sevgiler.