Astrolog Aslıhan Doktoroğlu

Astrolog Aslıhan Doktoroğlu

astrolojihan@astrolojihan.com

Tüm Yazıları

2023’e Mars ve Merkür retrosu ile başladık. Kişisel gezegenler dediğimiz Merkür, Venüs ve Mars’ın gökyüzündeki retro etkilerini hayatımızda daha fazla hissederiz. İletişimden sorumlu Merkür 19 Ocak’a kadar, irademizi ortaya nasıl koyduğumuzu etkileyen Mars da 14 Ocak’a kadar retro hareketine devam edecek. Yani Ocak ayının ilk yarısı Mars ve Merkür retrolarının etkisini birlikte hissedeceğiz. 2 Ocak haftası da bu anlamda geri dönük hesapların öne çıktığı bir hafta olacak.

2 Ocak Pazartesi sağlıkla ilgili konular gündemde olabilir. Bu sorunlara çözüm bulma şansımız olacak. Ayrıca eski küslükleri bitirmek için de güzel bir gün.

Haberin Devamı

3 Ocak Salı sevgi ifademizi etkileyen Venüs, 27 Ocak’a kadar ilerleyeceği Kova burcuna geçecek. Özgürlüğün ön planda olduğu Kova burcu, Venüs ile buluştuğunda ilişkilerimizde kısıtlanmak istemeyiz. Bu dönemde sosyalleşmek bizim için çok önemli hale gelir. Çevremizdeki insanlara duyarlılığımız artar ama bir yandan da mesafeli bir duruş içinde oluruz. 27 Ocak’a kadar bu etkileri alacağız.

4 Ocak Çarşamba Ay İkizler burcunda ilerleyecek. İletişimin ön planda olacağı bugün özellikle Koç, İkizler, Yay ve Kovalar güzel fırsatlarla karşılaşabilirler. Akşam saatlerinde beklenmedik haberler alabilir, yanlış ifadeler sebebiyle gerginlikler yaşayabiliriz.

5 Ocak Perşembe önemli görüşmeleri ve iş başlangıçlarını akşamüstü sonrasına bırakmak daha iyi verim almamızı sağlayabilir. Gün genelinde Eylül başındaki konular gündemimize gelebilir ve bu konulardan güzel dönüşler alabiliriz.

6 Ocak Cuma Ay Yengeç burcunda ilerlerken kendimizi daha hassas hissedeceğiz. Akşamüstü saatlerinde alınganlık gösterme eğilimimiz olduğu gibi sindirim sistemi sorunlarına da yatkınlığı da yaşayabiliriz.

7 Ocak Cumartesi ise Yengeç burcunda bir dolunay gerçekleşecek. 23 Aralık’ta gerçekleşen Oğlak yeniayı ile önümüze gelen olay ve fikirlerin sonuçlarını alacağız. Bu dolunay, özellikle ilişkilerde yara aldığımız konuların çözümlenmesine destek verecek. Ailemizle ve evimizle ilgili durumlar gündemimizde olacak. Geçmişe dair sorunlarımızı şifalandırma şansımızı değerlendirebiliriz.

Haberin Devamı

8 Ocak Pazar ise olaylara değişik açıdan bakabilmeyi destekleyen bir gün. Her zamankinden farklı davranarak ummadığımız çözümlerle karşılaşabiliriz.

2 Ocak haftası yükselen burçlara göre alınacak etkiler şu şekilde:

YÜKSELEN KOÇ

Hafta başında iş ortamındaki iletişime ve yazışmalara dikkat etmekte fayda var. Tamamlanmamış işleri bitirmek, maddi konuları farklı şekilde değerlendirmek mümkün.

Hafta sonuna doğru ailevi konularda, evle ilgili durumlarda olumlu gelişmeler yaşanabilir.

YÜKSELEN BOĞA

Yurt dışı bağlantılı işlerde ya da eğitimle ilgili konularda temkinli olunması gereken bu hafta, olayları daha çok kendi tercihlerinize göre şekillendirebilirsiniz. Hafta sonuna doğru yeni fikirler geliştirebilir, yakın çevreniz ile verimli iletişim içinde bulunabilirsiniz.

YÜKSELEN İKİZLER

Hafta başında arkadaşlarla ya da gruplar içinde yaşanabilecek gerginliklerden uzak durmaya gayret edin. Olaylara daha iyimser bakarak sorun gördüğünüz konuları aşma şansınız var. Hafta sonu ise kendinizi daha keyifli ve dingin hissedeceksiniz.

Haberin Devamı

YÜKSELEN YENGEÇ

Hafta başında ikili ilişkilerde ya da iş birliği içinde olduğunuz konularda eski sorunlar gündeme gelebilir. Giderlerinizi dengeleyebileceğiniz bu hafta ileri dönük önemli kararlar alabilirsiniz. Sosyal hayatınız da daha hareketli geçebilir.

YÜKSELEN ASLAN

Hafta başında sağlığınıza yoğunlaşmanız gerekebilir. İşinizle ilgili olumlu gelişmeleri değerlendirebileceğiniz bu hafta hayatınızdaki bazı belirsizlikler netleşebilir. Hafta sonu ikili ilişkilerinizde keyifli vakit geçireceksiniz.

YÜKSELEN BAŞAK

Hafta başında özel hayatınızda sert kararlar almamaya gayret edin. Eğitimle ya da ilham gerektiren konularda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hafta sonu, uzun vadeli planlarınız için yeni kararlar verebilir, çevrenizden de destek alabilirsiniz.

YÜKSELEN TERAZİ

Aile büyüklerinin sağlık sorunlarının gündemde olabileceği bu hafta evinizle ilgili pürüzlü konuları halledebilirsiniz. Özel hayatınızda güzel zaman geçirebilir, hoş sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Hafta sonuna doğru ise işinizle ilgili önemli kararlar almanız gerekebilir.

YÜKSELEN AKREP

Hafta başında sağlık konusu ön planda olacak. Son dönemde sorun yaşadığınız olayların akış şekli sizi rahatlatacak. Hafta sonuna doğru ikili ilişkilerde güzel gelişmeler, belirsizliklerin netleşmesini yaşayabilirsiniz.

YÜKSELEN YAY

Hafta başında maddi konularda risk almamaya, harcamalarda aşırıya kaçmamaya dikkat edilmeli. Yakın çevreyle güzel zaman geçirilecek bu hafta krizli konulara çözüm bulmak mümkün. Özellikle sağlıkla ve günlük akışla ilgili yeni kararlar alınabilir.

YÜKSELEN OĞLAK

Hafta başında ev kazalarına, ebeveynlerle ilgili konularda daha anlayışlı olmaya dikkat edilmeli. Aşk hayatı hareketlenebilir, yeni tanışmalar gündeme gelebilir. Hafta sonu ise ikili ilişkilerde önemli kararlar almanız mümkün.

YÜKSELEN KOVA

Hafta başında sizin elinizde olmayan gelişmeleri yönetmek durumunda kalabilirsiniz. Ebeveynlerinizle ilgili olumlu gelişmeler yaşayabileceğiniz bu hafta daha sosyal olacaksınız. Hafta sonu ise günlük akışınızı yeniden düzenleyecek kararlar almanız gerekebilir.

YÜKSELEN BALIK

Hafta başında arkadaş gruplarında yanlış anlaşılmalara bağlı sorunlar yaşanabilir. Sizin arabuluculuğunuz ile problemlerin çözümlenmesi mümkün. Hafta sonuna doğru çocuklarla ya da keyif aldığınız uğraşlarla ilgili konular ön planda olacak.