Astrolog Aslıhan Doktoroğlu

Astrolog Aslıhan Doktoroğlu

astrolojihan@astrolojihan.com

Tüm Yazıları

Koç-Terazi burçlarında, 2023-2025 arasında gerçekleşen tutulma serisinin, Terazi burcundaki son tutulmasını 2 Ekim’de yaşayacağız.

İstanbul saatiyle 20:45’te gerçekleşecek tutulma Türkiye’den izlenemezken Güney Amerika, Pasifik, Atlantik ve Antartika’dan gözlemlenebilecek. Arjantin ve Şili’nin güneyinde tam olarak halkalı hali görünecek.

2025’e kadar Terazi burcunun gölge yönlerini geride bırakabilme mücadelesi içindeyiz. Özellikle 2005-2006 senelerinde zorlandığımız konuların artık üstesinden gelebilme fırsatımız olacak.

Haberin Devamı

Terazi burcu dengeyi, adaleti, uyumu, diplomasiyi ve ilişkileri temsil eder. Tutulmanın yerleşimi de hayattan keyif aldığımız alanlarda, aşk hayatımızda ve çocuklarımızla ilgili konularda huzur arayışımızı kuvvetlendiriyor.

Dengeleri bozmamak adına itiraz etmediğimiz ve yolunda gitmediğini de bildiğimiz olaylarla ilgili harekete geçmek zorunda kalacağız.

İsteklerimizi sakin ama gerçekçi bir şekilde dile getirmenin önemli olacağı bir süreçteyiz. Belirsizlik içinde kalma ya da görmezden gelme tuzaklarına düşmeyelim.

Kararlı atılacak adımları Mart 2025’e kadar destekleyen tutulmadan faydalanmak için mümkün olduğunca net olmaya gayret edelim. Adaleti sağlamaya çalışırken intikam duygusuna girmemeye, pasif agresif söylemlerden uzak durmaya dikkat etmeliyiz.

Mars sebebiyle uzun süre sessiz kalıp sonra en olmayacak yerde tepki vermeye yatkın olacağımızdan, hiçbir konuyu biriktirmeden konuşmaya gayret edelim.

Hem ikili ilişkilerde hem de ortaklı işlerde hak arayışı sebebiyle anlaşmazlıklarda artış yaşanabilir. Eğlence hayatını, sanat camiasını ve çocukları da çok konuşacağız. Bu alanlarda yeni hukuki düzenlemelere gidilebilir.

Bu etkiler Mart ayına kadar zaman zaman kendilerini gösterecekler. Ekim’in ilk yarısı ve 18-21 Kasım arasında ise olaylar daha aktif yaşanır.

Su grubu burçlar da güzel fırsatlarla karşılaşacaklar. Özellikle 2-7 Kasım, 2-7 Temmuz, 28 Şubat-5 Mart arasında doğanları ve yükselen ya da Ay burcu 10-15 derece Akrep, Yengeç, Balık burcunda olanları güzel gelişmeler bekliyor.

Haberin Devamı

Türkiye’yi sınır güvenliği ve ordu konuları üzerinden etkileyecek olan bu tutulma ekonomik anlamda sürpriz kararları da gündeme getirecek.

Öncü burçlar (Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak), özellikle de 28 Eylül-8 Ekim, 26 Aralık-5 Ocak, 25 Mart-4 Nisan ve 26 Haziran-6 Temmuz aralıklarında doğanlar, bu tutulmadan haritaları doğrultusunda daha fazla etki alacaklar.