Astrolog Aslıhan Doktoroğlu

Astrolog Aslıhan Doktoroğlu

astrolojihan@astrolojihan.com

Tüm Yazıları

Ağustos ayının en zorlu haftasındayız. Mars, Jüpiter ve Uranüs’ün açıları haftanın gündemini belirliyor. Bu hafta karşılaşacağımız konularda vereceğimiz tepkilerin sonuçlarını Aralık sonu alacağımızdan farkındalıklı hareket etmek önemli. Önümüzdeki hafta gerçekleşecek Kova dolunayının etkilerini de hafta sonu itibariyle hissetmeye başlayacağız.

12 Ağustos Pazartesi, haftaya Ay Akrep burcundayken başlıyoruz. Hafta genelinde mücadele, hırs ve risk alacağımız konular gündemde olacak. Öğle saatlerinde tecrübeli kişilerden fikir ve destek alabiliriz. Akşamüstü ise ego ve güç savaşları ön planda olacağından hiçbir konuda ısrarcı olmamaya gayret edelim.

Haberin Devamı

13 Ağustos Salı, güne beklenmedik gelişmelerle başlayabiliriz. Sezgilerimizin kuvvetli olacağı sabah saatlerinde ani tepki vermeye de yatkın olacağız. Önemli konuşmalar ve görüşmeler için 16:00 sonrasını tercih edebiliriz.

14 Ağustos Çarşamba, Mars ve Jüpiter’in kavuşumu hukuki ve finansal konularda bir anda hareketlilik yaşanmasına sebep olabilir. İletişimin de hızlı olacağı günlerdeyiz. Düşüncelerimizi hemen hayata geçirmek isteyeceğiz. Sürpriz haberler de alabiliriz.

15 Ağustos Perşembe, retro konumdaki Merkür Aslan burcuna geçecek. 30 Ağustos’a kadar aşk hayatımızda, çocuklarla ilgili konularda halledilmemiş geçmiş meselelerle ilgilenmemiz gerekecek. Borsayla ya da değerli madenlerle ilgili risk almamaya dikkat edelim. Gün genelinde sağlık problemlerini çözümleme şansımız yüksek.

16 Ağustos Cuma, Mars’ın Satürn ile sert açısı girişimlerin kısıtlanmasını, otorite figürleri ile çatışmayı işaret ediyor. Gün genelinde fevri davranmamaya çalışalım. Kemik sorunları yaşamaya yatkınlık da olduğundan riskli hareketlerden kaçınmak önemli.

17 Ağustos Cumartesi, Ay Oğlak burcunda ilerleyecek. Günün ikinci yarısını planladığımız işleri hayata geçirmek için değerlendirebiliriz.

18 Ağustos Pazar ise Merkür ve Uranüs’ün konumu 21 Temmuz civarındaki konuları tekrar gündeme getirebilir. Dijital ortamlarda beklenmedik sorunlar, iletişimde ise ani çıkışlar yaşayabileceğimiz bir gün. Aynı zamanda ilginç fikirler de geliştirebiliriz.

Haberin Devamı

Bu hafta yükselen burçlara göre alacağımız etkiler ise şu şekilde olacak:

YÜKSELEN KOÇ

Yakın çevrenizle olan ilişkilerinizin ve iletişim konularının ön planda olacağı bu hafta sert tepki vermekten kaçının. Gizli kalmış konular aniden gündeminize düşebilir. Özel hayatınızdaki geçmişten gelen sıkıntılı durumları Perşembe çözümleyebilirsiniz. Hafta sonu ise maddi konularda risk almamaya dikkat edin.

YÜKSELEN BOĞA

Finansal konularda çok temkinli hareket etmeniz gereken bu hafta ileri dönük planlarınızı tekrar gözden geçirmeniz gerekebilir. Arkadaşlarınızla ilgili bazı problemler gündeme gelecek. Perşembe, aile büyüklerinin sorunlarına çözüm bulabilirsiniz. Sağlıkla ilgili de hassasiyetler olabilir.

YÜKSELEN İKİZLER

İş hayatında kendinizi baskı altında hissedebileceğiniz bu hafta ani kararlar almaktan sakının. Eller ve kollarla ilgili sorunlara karşı temkinli davranmaya çalışın. Perşembe arkadaş çevrenizle iyi hissedeceksiniz. Hafta sonu ise ulaşım ya da iletişim konularında beklenmedik gelişmeler olabilir.

Haberin Devamı

YÜKSELEN YENGEÇ

Bu hafta sizin dışınızda gelişen olaylar gündeminizi belirleyecek. Eğitimle ya da yurt dışı bağlantılı işlerle ilgili bazı aksamalar yaşanabilir. Ne zamandır beklediğiniz ve alamadığınız bir ödemeyi Perşembe alabilirsiniz. Hafta sonu gruplar içinde ani çıkışlar yapmamaya dikkat edin.

YÜKSELEN ASLAN

Sosyal hayatınızın ön planda olacağı bu hafta arkadaşlarınızla ilişkilerinizde kısıtlanıyormuş gibi hissedebilirsiniz. Ödemelerle, kredilerle ilgili de bir takım pürüzler çıkabilir. Eğitimle alakalı yarım kalmış bir konuyu Perşembe tamamlayabilirsiniz. Hafta sonu ise otorite figürleri ile tartışmaya girmekten kaçının.

YÜKSELEN BAŞAK

İş hayatınızın ve üstlendiğiniz sorumlulukların ön planda olacağı bu hafta ikili ilişkilerinizde engellenmelerle karşılaşabilirsiniz. İş birliği içinde olduğunuz kişilerle bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Bu hafta korkularınızı şifalandırma şansı bulacaksınız. Hafta sonu ise uzaklardan beklenmedik haberler alabilirsiniz.

YÜKSELEN TERAZİ

Yurt dışı bağlantılı konuların ya da eğitimle ilgili durumların ön planda olacağı bu hafta sağlığınızla da ilgilenmeniz gerekecek. İş arkadaşlarınızla olan diyaloglarda fevri davranmamaya çalışın. Perşembe, özel hayatınızın daha rahat geçeceği bir gün. Hafta sonu ise arkadaşlarınızla şaşırtıcı diyaloglara girebilirsiniz.

YÜKSELEN AKREP

Sizler için hep sorunlu olduğunu düşündüğünüz konulara odaklanacağınız bir haftadasınız. Özel hayatınızda sizi rahatsız eden konularla ve finansal süreçlerle daha çok ilgileneceksiniz. İşinizle ilgili isteklerinizi hayata geçireceksiniz. Hafta sonu ise ikili ilişkilere dair gerginlikler yaşanabilir.

YÜKSELEN YAY

İkili ilişkilerinizin ön planda olacağı bu hafta ailevi konularda da baskı altında hissedebilirsiniz. Evle daha çok ilgilenmeniz gerekecek. Perşembe çocuklarınızla ilgili olumlu gelişmeler yaşanabilir. Hafta sonu ise uzaklardan beklenmedik haberler alabilirsiniz.

YÜKSELEN OĞLAK

Çalışma ortamınızın ve iş arkadaşlarınızla olan iletişiminizin gündeminizde olacağı bir haftadasınız. Yazışmalarda, görüşmelerde bazı aksaklıklar yaşanabilir.  Perşembe ödemelerinizle ilgili sorunlara çözüm geliştirebilirsiniz. Hafta sonu ise bir anda gelişen kıskançlık tartışmalarından uzak durmaya çalışın.

YÜKSELEN KOVA

Özel hayatınızın ve çocuklarınızın ön planda olacağı bir haftadasınız. Düşündüğünüzden fazla harcama yapabilirsiniz. Perşembe, ikili ilişkilerde kırgınlıkları gidermek için güzel bir gün. Hafta sonu ise ailevi konularda beklenmedik gelişmeler yaşanabilir.

YÜKSELEN BALIK

Aile büyükleriyle ve evinizle daha fazla ilgilenmeniz gerekecek olan bu hafta sağlığınızı da ihmal etmemeye çalışın. İşinizle ilgili sorunlu konuları Perşembe halledebilirsiniz. Hafta sonu ise yakın çevrenizden sağlıkla ilgili haberler alabilirsiniz.

Hepimize sakin geçecek bir hafta olması dileğimle, sevgiler.