Astrolog Aslıhan Doktoroğlu

Astrolog Aslıhan Doktoroğlu

astrolojihan@astrolojihan.com

Tüm Yazıları

10 Ekim haftası Koç Dolunayı'nın etkilerini yoğun hissedeceğiz. Dolunay bizleri bu hafta hareketlendirecek. Karar verme, girişimde bulunma, hatta risk alma konusunda daha istekli olacağız. Eğer sabırsız davranmazsak, fevri tavırlardan uzak durursak kalıcı adımlar atabileceğimiz bir haftadayız. Fakat bencillik ya da acelecilik tuzağına düşersek, hayal kırıklıkları yaşama ihtimalimiz yüksek. Kasım ve Aralık aylarında Mars retro hareketindeyken bu konular düzeltmemiz için tekrar karşımıza çıkacak.

10 Ekim Pazartesi sabah saatlerini daha verimli değerlendirmek mümkün. Akşam saatlerinde ise beklenmedik haberler alabiliriz. Kastımızı aşan sözler söyleme potansiyelimiz fazla olduğundan dikkatli konuşmaya gayret edilmeli.

Haberin Devamı

11 Ekim Salı Ay Boğa burcunda ilerleyecek. Gün genelinde daha huzurlu ve sakin kalmayı tercih edeceğiz. Bizim için önemli olan kişilerle ilgili şaşıracağımız gelişmelerle karşılaşabiliriz. Bel bölgesinde hassasiyet olanların dikkatli hareket etmesi gereken bir gün.

12 Ekim Çarşamba olayları, düşünceleri büyütmemek önemli olacak. Özellikle sabah saatlerinde daha dikkatli kararlar almalıyız. Deneyimli olduğunu düşündüğümüz kişilerden yardım alabilir, uzun vadeli planlarımızı hayata geçirebiliriz. Fakat temkinli davranmamız gerektiğini hatırlatan açılar var. Çarşamba kazalarda artış, sularla ilgili sorunların ortaya çıkması da yaşanabilir.

13 Ekim Perşembe Ay İkizler burcunda ilerleyecek. Eğitimle ve ticaretle ilgili konularda değerlendirilebilecek bir gün. Sosyalliğin de artacağı perşembe 10:00-14:00 arası en verimli saatler olacak.

14 Ekim Cuma gönlümüzdekileri hayata geçirmek, ilişkilerimizde daha kararlı olmak isteyebiliriz. Yaptıklarımızla kendimizi değerli hissedeceğimiz günün akşam saatleri de gökyüzü sosyalliği ve aşkı destekleyen görünümde olacak.

Hafta sonu kendimizi daha duygusal hissedebilir, evimizde, ailemizle zaman geçirmeyi tercih edebiliriz. Sindirim sistemi hassasiyetleri yaşanabileceğinden yediklerimize dikkat etmekte fayda var. 

3 Ekim haftası yükselen burçlara göre alınacak etkiler şu şekilde:

Haberin Devamı

YÜKSELEN KOÇ

İlişkilerinizdeki tutumlarınızı değiştirmeye odaklanacağınız bu hafta sen-ben kavgalarından uzak durmaya gayret edin. Başkalarından alacağınız yardımlar, tavsiyeler uzun vadeli planlarınıza destek olacak. Trafikte ve araç kullanımlarında daha dikkatli olmak önemli.

YÜKSELEN BOĞA

Üstünü kapatmaya çalıştığınız konuların daha çok gündemde olacağı bu hafta arkadaşlarınız sebebiyle bazı hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. İş hayatınızda üstlerinizden destek alabilir, sonucu olumlu olacak yeni adımlar atabilirsiniz.

YÜKSELEN İKİZLER

Gruplar içinde daha aktif olacağınız, bazı arkadaşlarınıza uzun zamandır söylemek istediklerinizi gündeme getireceğiniz bir hafta olacak. İş ortamınızda ani çıkışlar yapmamaya gayret edin. Çocuklarınızla ya da partnerinizle ilgili olumlu gelişmeler yaşanabilir.

YÜKSELEN YENGEÇ

İşinizle ve toplum önündeki rollerinizle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Harekete geçmeden önce fayda zarar analizini iyi yapmaya önem verin. Evinizle ilgili değişimler, yenilikler de gündemde olabilir.

Haberin Devamı

YÜKSELEN ASLAN

Hukuki konulara, yurt dışı bağlantılı işlere ve eğitimlere odaklanacağınız bu hafta arkadaşlarınızla ilgili beklenmedik gelişmeler de gündeme gelebilir. Kardeşlerden ya da yakın çevreden gelecek destek size iyi hissettirecek.

YÜKSELEN BAŞAK

Finansal konuların gündemde olacağı bu hafta daha çok kriz çıkaran konuları bitirmeğe yoğunlaşacaksınız. İş hayatınızda dengeleri gözetmeye önem verin. Çalışma arkadaşlarınızdan yardım alabilirsiniz.

YÜKSELEN TERAZİ

İkili ilişkilerinizle ya da ortaklıklarınızla ilgili konuların hareketli geçeceği bu hafta iş arkadaşlarınızla olan iletişiminize daha çok özen göstermelisiniz. Yurt dışı bağlantılı işlerde sorun yaşanabilir. Aşk hayatınızda ise yeni tanışmalar ya da olumlu gelişmeler gündemde olacak.

YÜKSELEN AKREP

Gündelik temponun hızlanacağı bu hafta beslenmenizi ve sağlığınızı ihmal etmeyin. Riskli kararlar almamaya önem verin. Hiç beklemediğiniz kişilerden ya da uzakta olan birilerinden destek görebilirsiniz.

YÜKSELEN YAY

Aşk hayatınızın ya da çocuklarınızla ilgili konuların ön planda olacağı bu hafta sizin için de oldukça tempolu geçecek. Gizli kalan durumlarla, belirsizliklerle uğraşmanız gerekebilir. Arkadaşlarınız ya da kardeşlerinizle geçireceğiniz zamanlar size iyi gelecek.

YÜKSELEN OĞLAK

Bu hafta evinizle, ailevi konularla daha çok ilgilenmeniz gerekebilir. Yakın çevrenizden sağlıkla ilgili haberler duyabilirsiniz. İş hayatınızda verimli sonuçlar alabileceğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

YÜKSELEN KOVA

Yakın çevrenizi ve iletişim şeklinizi sorgulayacağınız bu hafta karar verirken önyargılı olmamaya gayret edin. Riskli fiziksel aktivitelerden de uzak durun. Yeni bir eğitime başlayabilir, seyahat programı yapabilirsiniz.

YÜKSELEN BALIK

Maddi konularda farklı adımlar atmak isteyeceğiniz bir hafta. Yapacağınız girişimlerde her şeyi gerçekçi hesap ettiğinize emin olmaya dikkat edin. Bırakmak istediğiniz bağımlılıklarınız için ilk adımı da bu hafta atabilirsiniz.

Hepimize verimli geçireceğimiz bir hafta olması dileğimle sevgiler,

Aslıhan Doktoroğlu