Pazar“Bizi Birleştiren Hayat” için geri sayım

“Bizi Birleştiren Hayat” için geri sayım

08.09.2024 - 02:00 | Son Güncellenme:

Kanal D’nin yeni günlük dizisi “Bizi Birleştiren Hayat” ilk bölümüyle yarın ekranlara geliyor. Yasemin ve Mine kardeşlerin duygu yüklü hikayesinde izleyiciyi büyük bir sır bekliyor.

Usta isim Nilgün Kasapbaşoğlu ve oyuncu Kayra Zabcı’nın başrolünde yer aldığı dizinin çekimleri İstanbul’da özel bir platoda gerçekleşiyor. İki kız kardeşin anneanneleriyle olan hikâyesini ele alan dizide izleyiciyi bir de büyük bir sır bekliyor. Dizi, oyuncu kadrosu ile de oldukça güçlü... Emir Gülsever, Şerif Bozkurt, Yeşim Ceylan, Hazal Güzel, Doğaç Gözüdeli, Zelal Barlas, İrem Korkmaz, Ferah Nesrin Yıldırım, Savaş Alp Başar, Elif Naz Sabuncu, Sibel Salihoğlu ve Öznur Kula’nın aralarında yer aldığı dizinin yapımcılığını Royal Pictures üstlenirken; senaryosunu Berrin Tezcan Dağçınar kaleme alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Ayhan Özdemir oturuyor.

Haberin Devamı

Münevver 

70’li yaşlarında iyi bir aileden gelmiş, varlıklı bir kadındır. Yıllardır eski konağında emektar hizmetçisiyle evin hiçbir eşyasının yerini bile değiştirmeden yaşar. Bir dönemin zenginlik göstergesi olan kıyafetleri ve aksesuarları, hafif makyajı ile hâlâ bakımlı ve farklıdır. Zenginliğin, asilliğin ve soyluluğunun getirdiği katı yapısının ardında acı ve hasret vardır. Yaşadığı bu eski mahallede gözü sürekli camda birilerini bekler. Onun geçmişini, sırlarını, korkularını ve kimi beklediğini sadece karşı evde oturan Halil bilir.

“Bizi Birleştiren Hayat” için geri sayım

 

Yasemin 

20’li yaşlarda güzel ve hüzünlü bir genç kızdır. Münevver’in torunudur.  Zor ve fakirlik içinde geçen hayatları, babalarını kaybetmelerinin ardından annelerinin de geçirdiği talihsiz bir olay yüzünden iyice zorlaşmıştır. Bir yandan hemşire olan bir yandan da küçük kardeşi Mine’ye bakan Yasemin, annesini hastaneye yatırmak zorunda kalınca kardeşine de bakamaz duruma gelmiştir. Yasemin’in bütün çabası Tahsin’den annesini ve kardeşini korumaktır. Bu nedenle de kardeşini hiç tanımadığı anneannesine bırakmak zorunda kalır. 

Haberin Devamı

“Bizi Birleştiren Hayat” için geri sayım

Burak 

Halil’in oğludur, intörn doktordur. Münevver’i gerçek babaannesi gibi sever. Şefkatli, iyi bir gençtir. Babasına çok düşkündür. Hastanede tesadüfen tanıştığı Yasemin’e görür görmez aşık olmuştur. Kendini bir anda yaşanan olayların ve sırların ortasında bulacaktır. Bu aşk Burak’ın hem aile hayatını hem de meslek hayatını etkileyecektir.  

“Bizi Birleştiren Hayat” için geri sayım

Halil 

50’li yaşlarda, güçlü, kuvvetli ama sakin bir adamdır. Çocuklarını bir arada tutmak için her şeyi yapar. Ailesine bile anlatamadığı büyük korkuları vardır ve bu korkular onu güçlü kılmıştır. Münevver Hanım ile aralarında tedirginlikle başlayan ilişkileri zaman geçtikçe kader birliği hâline gelmiş ve ana-oğul gibi olmuşlardır.  

“Bizi Birleştiren Hayat” için geri sayım

Ayfer 

40’lı yaşlarında hırslı bir kadındır. Çok gençken Halil ile evlendirilmiştir. Oldukça fakir bir aileden geldiği için para onun için her şeyden önemlidir. Aslında kocasını ve çocuklarını çok sever. Ama gözü doymaz, daha iyi bir hayat ister. Münevver’in kendisinden hiç hoşlanmadığını bilir ama çevresine öyle anlatmaz. Öfkesi kendi ailesini bile dağıtmaya yetecek kadardır. 

Haberin Devamı

“Bizi Birleştiren Hayat” için geri sayım

Mine 

Beş yaşında hayat dolu bir kız çocuğudur. Bir sabah ablası onu hiç bilmediği mahallede, hiç tanımadığı insanlara bırakıp gitmiştir. Her gün kapı önünde ablasının gelip onu almasını ve annesinin yanına götürmesini bekler. Ne yapacağını bilemeden bu yaşlı insanlarla hiç alışık olmadığı katı kurallar içerisinde yaşar. Münevver’in anneannesi olduğunu anladığında küçücük dünyası iyice karışacaktır. 

“Bizi Birleştiren Hayat” için geri sayım

Kerem 

Ciddi, hırslı ve çalışkan bir doktordur. Yasemin’e aşık olunca Burak’la dostlukları bozulacaktır.  

“Bizi Birleştiren Hayat” için geri sayım

Meltem 

Güzel, akıllı, başarılı ve hırslı bir doktordur.  Zengin bir ailenin kızıdır ve bu yüzden Ayfer’in gözbebeğidir. Öğrencilik yıllarından beri Burak’a aşık, evlenecekleri günü bekle-mektedir. Oysa Burak, Meltem’i sadece arkadaş olarak görmektedir. Yasemin’in hastaneye gelmesinden sonra kıskançlıktan ona her tür kötülüğü yapacaktır.  

“Bizi Birleştiren Hayat” için geri sayım

Ezgi 

Başarılı ve çalışkan bir hemşiredir. Doktor Kerem’e deliler gibi aşıktır ama Kerem, Yasemin gelinceye kadar sadece mesleğini düşündüğü için Ezgi’yi fark etmemiştir. Kerem’in Yasemin’e karşı olan hislerini anladığında ise büyük hayal kırıklığı yaşayacak ve Yasemin’in hayatını zorlaştırmak için elinden geleni yapacaktır.  

Haberin Devamı

“Bizi Birleştiren Hayat” için geri sayım

Emektar Suzan 

Yıllardır Münevver Hanım’ın yanında çalışan, gidecek hiçbir yeri olmadığı için onun bütün kaprislerine katlanan evin emektarıdır. En başından beri bir sürü olaya şahit olmuştur. Çok az konuşur. Mine gelince evin bütün kasveti onun için dağılmıştır. Onu Münevver’in gazabından korumak için her şeyi yapacaktır. 

“Bizi Birleştiren Hayat” için geri sayım

Serhat 

Burak’ın hastanedeki en yakın arkadaşı, sırdaşıdır. Neşeli, yakışıklı bir gençtir. Burak ile aynı okuldan mezun olmuşlardır. O da Burak gibi hem başarılı hem de cana yakındır. 

“Bizi Birleştiren Hayat” için geri sayım

Pınar 

Halil’in kızıdır, lise öğrencisidir. Biraz annesi gibi süsüne düşkün ama iyi kalpli bir kızdır. Münevver’i babaannesi gibi sever ve onun evine rahatça girebilen ender insanlardandır. Hayalleri vardır. Okumak ona zor gelse de sırf babasını üzmemek için okur. Abisini çok sever. Ama Yasemin ortaya çıktıktan sonra abisiyle de arası açılmaya başlayacaktır. 

Haberin Devamı

“Bizi Birleştiren Hayat” için geri sayım

Pakize 

Münevver’in kızıdır. Çok genç yaşta annesine duyduğu öfkeyle evden ayrılmış ve bir daha dönmemiştir. İlk aşık olduğu ve her tür suça bulaşan Tahsin ile evlenmiş, Yasemin’i dünyaya getirmiştir. Tahsin, işlediği bir suçtan dolayı hapse girince Pakize, ondan kurtulmak için boşanmış ve soyadını değiştirmiştir. Daha sonra da Mine’nin babası Ahmet ile evlenmiştir. Pakize Ahmet’in ölümüyle iyice çökmüş ve felç geçirmiştir. Çocuklarını hep Münevver’den uzak tutmuştur. Şimdi hastanede bilinci kapalı yatmaktadır. 

“Bizi Birleştiren Hayat” için geri sayım

“Bizi Birleştiren Hayat”, hafta içi her gün saat 11.00’de Kanal D’de ekrana gelecek

“Bizi Birleştiren Hayat” için geri sayım