Oynatma Listesi
HABERLER

Yeni eğitim-öğretim dönemi başladı

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Arjantin İlkokulu'nda 2024- 2025 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Töreni'ne katıldı.

Milli Eğitim Bakanlığına (MEB) bağlı ilk ve ortaöğretim kurumlarındaki yaklaşık 20 milyon öğrenci ve 1,2 milyona yakın öğretmen için 2024-2025 eğitim öğretim yılı başladı. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin yaptığı açıklamada "Başarılı bir eğitim öğretim yılı temenni ediyorum" dedi.

İstanbul'da haftanın ilk iş günü olması ve 2024-2025 eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle sabah saatlerinde bazı bölgelerde trafik yoğunluğu yaşanıyor.

DEPREMZEDE LİSE ÖĞRENCİLERİ İÇİN "YÜZEN OKUL"DA İLK DERS ZİLİ ÇALDI

Hatay'da 6 Şubat 2023'teki depremlerin ardından İskenderun'da limana demirleyen ve eğitim öğretim için düzenlenen Karadeniz Lifeship Rauf Bey Gemisi'nde lise öğrencileri dersbaşı yaptı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILINI KUTLADI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı'nın eğitim camiamız ve ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ediyor, gözümüzün nuru, geleceğimizin teminatı öğrencilerimize derslerinde, kıymetli öğretmenlerimize görevlerinde başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Paylaşımda, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasının bulunduğu "Oku, düşün, uygula, neticelendir. İyi dersler." yazılı görsel de yer aldı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER