Oynatma Listesi
MAGAZİN

Oyuncu Vural Çelik hayatını kaybetti

Avrupa Yakası'nın Kubilay'ı, Bir Demet Tiyatro ve Seksenler' dizisinin de aralarında bulunduğu bir çok yapımda yer alan sanatçı Vural Çelik hayatını kaybetti. Vural Çelik'in cenaze töreniyle ilgili Birol Güven'den son dakika açıklama geldi.

Sinema, tiyatro ve dizi oyuncusu Vural Çelik, 51 yaşında hayatını kaybetti. Sanatçının vefatını Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürü Birol Güven, sosyal medya hesabından "Maalesef Vural'ı kaybettik. Çok üzgünüm..." ifadesiyle duyurdu. Vural Çelik'in vefatı herkesi gözyaşlarına boğdu.

Cenaze töreni merak edilirken Birol Güven'den konuyla ilgili açıklama geldi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Birol Güven, "Sevgili Vural Çelik’in cenazesini yarın ( 19 Ekim ) öğle namazında Levent Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nden kaldırmak istiyoruz ancak işlemler tamamlanmadığı için henüz netleştiremedik. Belli olur olmaz sizinle paylaşacağım. Ama bugüne yetişmeyeceği kesin." dedi.

CENAZE TÖRENİ KESİNLEŞTİ

Daha sonra bir paylaşım daha yapan Birol Güven cenaze töreninin kesinleştiğini duyurdu. Twitter hesabından açıklama yapan Birol Güven, "Vural Çelik'in cenaze detayları kesinleşti. Yarın ( 19 Ekim ) Cumartesi günü Levent Barbaros Hayrettin Paşa Camii'nde öğle namazını müteakiben kılınacak cenaze namazından sonra , Kilyos Mezarlığı'nda defnedilecektir." ifadeleriin kullandı.

"YALNIZLIK ÇOK KÖTÜ"

Vural Çelik'in geçtiğimiz yıl yalnızlıkla ilgili yaptığı paylaşım yeniden gündeme oturdu. Vural Çelik, "Sevgili dostlar, bu hayatta ister zengin olun ister fakir ama sadece karşı koltuğunuz boş kalmasın. Yalnız kötü şey" demişti.

2 GÜN ÖNCE HASTANEDEN PAYLAŞIM

Oyuncu 2 gün önce gittiği hastaneden video paylaşmıştı. Çelik, "Şu hastaneye geldiğim kadar dizi bölümü çekseydim şimdiye kadar arabam, yatım, villam olmuştu." ifadelerini kullanmıştı.

SÖZLERİ GÜNDEME GELDİ

Vural Çelik geçtiğimiz yıl yaptığı açıklamada, "Tabii ki olabilir. Üç günlük dünya, ben hata yapmış olabilirim, o hata yapmış olabilir. Önemli olan o hataları unutup o kötü duyguları geçmişte bırakıp önümüze bakmak lazım. Dünya nereye gidiyor? Biz nereye gidiyoruz? Biz 20 yıl önce kadar Avrupa Yakası’nı yaptık. Ben 30 yaşındaydım, şimdi oldum 50. O yüzden kimsenin kimseye küsmesine gerek yok. Zaten bir avuç insanız." demişti.

SANAT DÜNYASINDAN TAZİYE MESAJLARI

Gülse Birsel: Kubilay'ımızı çok erken kaybettik. Çok üzgünüz

Hakan Yılmaz: Çok üzgünüm... Allah rahmet eylesin. Yattığın yer cennet olsun kardeşim.

Ata Demirer: Güzel zamanlarda güzel yıllar... Çok erken bir veda. Ailesine sabır diliyorum. Allah rahmet eylesin, nur içinde yat kardeşim.

Hale Caneroğlu: Üzüntümü ifade bile edemiyorum. Şoktayım. Yıllarca rol arkadaşım oldun. Işıklar içinde uyu Kubim.

Senay Gürler: Dizimin Kubilaylayı Vural'ı çok erken kaybettik maalesef. Sevenlerine sabır dilerim.

Öykü Çelik: Ahh Vuralım seni tanımak, seninle çalışmak gerçekten büyük bir şanstı. Nurlar içinde uyu güzel adam.

VURAL ÇELİK KİMDİR ?

Vural Çelik (1972, Ankara), Türk sinema, tiyatro ve dizi oyuncusu. 1972 yılında Ankara'da dünyaya geldi. Ortaokul-lise çağında herkesin taklitlerine güldüğü, desteklediği bir öğrenciydi. Bir arkadaşı, Levent Kırca Tiyatrosu'na gazete ilanıyla oyuncu arandığını söyledikten sonra 1989 yılında başvuru yaptı ve kabul edildi.

Levent Kırca Tiyatrosu'ndan sonra Yasemin Yalçın'ın tiyatrosuna girdi. Orada sanat yönetmeni olan Selahattin Taşdöğen'in yardımcılığını üstlendi. Selahattin Taşdöğen vasıtasıyla Necati Akpınar'la tanıştı. Necati Akpınar'ın yanında organizatörlüğü öğrenmeye başladı.

Daha sonra Yılmaz Erdoğan ile tanışarak BKM oyuncusu olarak çalıştı.Avrupa Yakası dizisinde Kubilay Peynircioğlu ve Gülenay Peynircioğlu karakterini canlandırdı. En son Bayrampaşa:Ben Fazla Kalmayacağım adlı sinema filminde başrol oynadı.

 

 

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER