Oynatma Listesi
HABERLER

Narin'in amcasının son ifadesi ortaya çıktı.

Narin'in amcasının son ifadesi ortaya çıktı.

Narin kaybolduğu gün sabah erken kalkıp tarlaya gittim. Saatin kaç olduğunu hatırlamıyorum. Uzatma borularını tarlaya serdim. Tarlaya gittikten sonra Çarıklı köyüne gittim. Ersin Karadaş'ı aradım. Borularını o almıştı. Boruları tarlaya dağıttım. Boruları bıraktıktan sonra üst geçidin oraya Ramazan'la gittim. Sıcak ekmek alıp geri geldim. Ersin'in numarasını şuan hatırlamıyorum ancak telefonumda numarası kayıtlı. Tavaşantepe'nin oradaki sondaj bölümüne gittik. Kahvaltı yaptık birlikte. Ondan sonra aynı kişileri tarlaya getirdik. Biz kahvaltımızı orada yaparız çoğunlukla. 08.30 civarında tarlada çalışmaya başladık. Kahvaltıdan sonra boruları sermeye devam ettik.

Çarıklı'nın karşısındaki Opet'ten yakıt aldım. Nakit verdim. Sonra tarlaya gittim. Oradayken elektrikçiler geldi.

 

NEVZAT BAHTİYAR'I TANIYOR MU?

Kendisi benim arkadaşım olur. Aramız iyidir. Köylümüzdür. Saatleri tam hatırlamamakla beraber 14.30 -20.00 saatleri arasında Ramazan Atasoy'la ara ara bir araya geldik. Nevzat Bahtiyar'ının aleyhimde söylediği şeyleri kesinlikle yalandır. Söylemiş olduğu olay gerçekleştirmemiştir. Bu beyanları kabul etmiyorum. Ben Nevzat'a 'Arif'in kızını öldürdüm' demedim.

HTS KAYITLARINA CEVAP VERDİ

Ben kesinlikle Nevzat'la olay günü görüşmedim. Bu hususu da kabul etmiyorum. 15.21 ile 15.46 saatleri arasında Nevzat'la aynı lokasyonda bulunmadım. Kesinlikle görüşmedim. Baz analizleri yanlıştır.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER