Oynatma Listesi
HABERLER

Narin soruşturmasında ilk itiraf

Yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 24 kişinin işlemleri sürüyor. Narin Güran soruşturmasında ilk itiraf da geldi. CNN Türk Ankara Temsilcisi Dicle Canova, Narin soruşturmasındaki yeni bilgileri aktardı. Canova, gözaltındaki bir köylünün, cesedi kendisinin taşıdığını ifade ettiğini aktardı.

Dicle Canova'nın açıklamaları şöyle:

Köylü ifadesinde o gün başka bir vesileyle muhtarı aradığını söylemiş. Sonra köylü muhtar ile karşılaşmış. Muhtarın köylüye 'Arabamda battaniyeye sarılı bir şey var, bunu yok eder misin?' demiş. Köylü para karşılığında bunu kabul etmiş. Tüm bunlar Narin'in kaybolduğu gün yaşanıyor. Narin'in cesedinin bir battaniyeye sarıldığı ve cesedin yok edildiği belirtiliyor. Köylü bunu kendisi itiraf ediyor. Köylü cesedi dere kenarında sakladığını sonra eve gittiğini söylüyor.

NARİN'İN AMCASI: BEN ÖLDÜRMEDİM

Bu ifadeden sonra Narin'in amcasının ne ifade edeceği merak ediliyor. Şimdiye kadar gelen bilgilere göre muhtar olan amcanın 'Ben öldürmedim' dediği belirtiliyor.

Diyarbakır'daki Adli Tıp'ta yapılan incelemede bir cinsel istismar olmadığı belirtildi. Sol bacak altından bir kopma olduğu aktarılıyor. Deliller İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderdildi. Bacağın ölmeden önce kopup kopmadığı belli değil. İtiraf eden köylü, kopan bacakla ilgili bilgi vermedi. Cesette ciddi derece çürümenin olduğu aktarılıyor. Bir kesici, delici bulgusunun elde edilmediği ifade ediliyor.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER