Oynatma Listesi
HABERLER

Narin Güran cinayetinde 72 dakikada 5 sır arama!

Diyarbakır'da öldürülen 8 yaşındaki Narin Güran ile ilgili gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Cinayete ilişkin 2. tanık ortaya çıkarken, dikkat çeken bir telefon trafiği gündeme geldi.

Merkez Bağlar ilçesinin Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan ve önceki gün Eğertutmaz Deresi'nde cansız bedenine ulaşılan Narin Güran'ın ölümüne ilişkin Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen Narin soruşturmasında itirafçı Nevzat Bahtiyar dün tutuklandı. Narin’in amcası Salim Güran’dan aldığı cansız bedeni dereye gömdüğünü itiraf eden Bahtiyar, hakimlikte de önemli ifadeler kullandı. Güran’ın “Arif’in kızını öldürdüm” dediğini, kendisini de yardım etmezse ailesini öldürmekle tehdit ettiğini öne sürdü.

İKİNCİ TANIK KONUŞTU

Narin cinayetinde amcanın ifadelerini yalanlayan ikinci tanığın ifadesi ortaya çıktı. Amca Salim Güran, jandarmadaki ifadesinde Narin'in kaybolduğu gün 18:50'de tarlada olduğunu iddia etmişti. Ancak tanık Mehmet Şevket Kaya, amcayı 18:30- 19:00 saatlerinde çocuğun evinin orada gördüğünü söyledi. Güran bu ifadeye "Öyle bir şey yok, yalan söylüyor" diye tepki gösterdi.

AMCA 72 DAKİKADA KİMİ 5 KEZ ARADI?

CNN Türk muhabiri Serdar Er'in Narin'in öldürüldüğü Tavşantepe köyünden aktardığına göre; Salim Güran'ın telefonda konuştuğu kişilerle ilgili verdiği ifadede akraba üyeleri işçileri ile konuştuğunu iddia etmişti. Ancak yeni HTS kayıtlarına ve tanığa göre burada 1 saat 12 dakika boşluk söz konusu. HTS kayıtlarında amcanın, Narin'in kaybolduğu gün 1 saat 12 dakika içinde Antalya'da yaşayan bir kişiyi 5 kez aradığı anlaşıldı. Bu sürede 5 kez niye aynı kişi ile görüştüğü sorusuna yanıt aranıyor.Ekipler bu arama kaydını araştırıyor.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER