Oynatma Listesi
HABERLER

Muğla ve İzmir’de orman yangını: Rüzgarla hızla yayıldı

Muğla'nın Menteşe ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Bölgede etkili olan rüzgar nedeniyle hızla yayılan alevlere havadan ve karadan müdahale ediliyor. Öte yandan İzmir'in Menemen ilçesinde çıkan orman yangınına ekiplerin havadan ve karadan müdahalesi sürüyor.

Muğla'nın Menteşe ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor. Denizova Mahallesi'ndeki ormanlık alanda henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı.

İhbar üzerine bölgeye Muğla Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı ekipler sevk edildi. Bölgede etkili olan rüzgar nedeniyle hızla yayılan alevler, havadan ve karadan müdahaleyle kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

İZMİR MENEMEN'DE ORMANLIK ALANDA YANGIN

İzmir'in Menemen ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangına müdahale başlatıldı. Yahşelli Mahallesi'ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

İhbar üzerine bölgeye İzmir Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı 3 uçak, 3 helikopter, 15 arazöz, 5 su ikmal aracı ve yer ekibi sevk edildi. Ekipler, havadan ve karadan müdahaleyle yangını kontrol altına almaya çalışıyor.

 

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER