Oynatma Listesi
TELEVİZYON

Mehmet Ali Erbil ve Nergis Kumbasar'ın sohbeti kahkahalara boğdu

Yeniden baba olmak istediğini açıklayan Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil'den babasıyla ilgili açıklamalar gelmişti. Erbil'in sunduğu programa geçtiğimiz gün eski eşi ve kızının annesi Nergis Kumbasar katıldı. İkilinin arasındaki sohbet hem güldürdü hem düşündürdü.

Kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da sık sık gündeme gelen Mehmet Ali Erbil’in en az kendisi kadar popüler olan kızı Yasmin Erbil, babasının sevgilisi Yiğit Poyraz'a söylediklerinden sonra yaptığı açıklamalarla çok konuşulmuştu.

Babası Mehmet Ali Erbil, hakkında bir programda konuşan Yasmin, “Çok fazla babalık gördüğümü düşünmüyorum. Nasıl babamın annesinden yarası varsa benim de babamdan yaram var” ifadelerini kullanmıştı.

Mehmet Ali Erbil, Kanal D ekranlarında sunduğu Turnike'nin ikinci bölümüne konuk olarak eski eşi ve Yasmin Erbil'in annesi Nergis Kumbasar'ı aldı.

"İYİ BİR BABA OLMAYA ÇALIŞTIM"

İkilinin arasında geçen diyalog dikkat çekti. Mehmet Ali Erbil'in söylediği sözler kızı Yasmin Erbil'e gönderme olarak algılandı.

Erbil, eski eşi Kumbasar'a "Nergis Kumbasar, yani soyadı Erbil olsa diyeceğim eski eşim. Ama soyadı benzerliği yok. Ben de ne kadar modern bir adamım da hiç öyle soyadı konusunda üstelemedim. Bazen aile yapımla ilgili eleştiriler geliyor ama ben hep iyi bir baba olmaya çalıştım. Bugüne kadar eşlerim dahil hiçbir kadına elimi kaldırmamışımdır" ifadelerini kullandı.

"İKİNCİ BİR TELEFONUM OLMADI"

Erbil, sözlerine şöyle devam etti:

Bu yaşa kadar ikinci bir telefonum olmadı. Allah'ımıza şükür ki çok sağlıklı düzgün daha ziyade annesinin omurgalı yetiştirdiği bir kız var.

Bu sözlerden sonra Kumbasar söze girdi:

"Üç çocuğunu da gayet sağlam yetiştirdin çok şükür" deyince Erbil ise yanıt olarak "Bunu annelerine borçluyuz" dedi.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER