Oynatma Listesi
HABERLER

Manisa'da dini nikahlı hamile eşini sokakta öldüresiye dövdü! Saldırgan koca yakalandı

Manisa'nın Akhisar ilçesinde yaşanan olayda bir kişi dini nikahlı hamile eşini öldüresiye dövdü. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler sonrası saldırgan koca yakalanarak gözaltına alındı.

Olay 15 Ağustos'ta Paşa Mahallesi, Şehit Teğmen Tahir Ün Caddesi'nde meydana geldi. Yılmaz Akman, köye gitmeye ikna edemediği dini nikahlı eşi Sude Naz Atak'ı bir anda sokak ortasında dövmeye başladı.

VATANDAŞLAR UZUN SÜRE TEPKİ GÖSTERMEDİ

Yerde de genç kadının başına yumruk atmaya devam eden Akman, hızını alamayıp eline geçirdiği metal fırça sapıyla dövmeye devam etti. İkilinin 3 yaşındaki oğlunun önünde gerçekleşen bu olayı, vatandaşlar uzun süre tepkisiz kalarak izledi.

YAŞLI ADAM SALDIRGANA MÜDAHALE ETTİ

Yaşlı bir adam yaşananlara kayıtsız kalmayarak, Akman'a müdahale etti. Bu sırada çevreden gelen esnaflar da yaşlı adama destek verip, genç kadını kurtarıp Akman'ı dövmeye başladı. Linç edilen Akman'ı polis öfkeli kalabalığın arasından kurtardı.

TUTUKLANDI

Çevredekiler tarafından yaşananlar cep telefonuyla görüntülenirken; Akman, gözaltına alındı. Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Akman, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Sude Naz Atak ve çocuğunun sağlık durumunun ise iyi olduğu bildirildi.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER