Oynatma Listesi
HABERLER

Kılıktan kılığa girdiler, evlere dadandılar: Pes dedirten yöntem

İstanbul’da kılıktan kılığa girerek evlerden hırsızlık yaptıkları tespit edilen 3 şüpheli, polis tarafından yakalandı. Şüphelilerin yakalanmamak için her olayda farklı tarzlarda kıyafet giydikleri güvenlik kameralarıyla tespit edildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri Üsküdar, Maltepe ve Kadıköy ilçelerinde meydana gelen hırsızlık olayları üzerine soruşturma açtı. Güvenlik kameralarını inceleyen polis, olayları 4 kadının gerçekleştirdiğini belirledi.

4 şüphelinin dikkat çekmemek ve yakalanmamak için kılık değiştirdiği, farklı tarzlarda kıyafet tercih ettikleri belirlendi. Güvenlik kameralarının detaylı incelemesinin ardından şüphelilerin kimlikleri tespit edildi. 3 ilçede hırsızlık olayını gerçekleştirdiği tespit edilen Miraç Ç. (23), Özlem Ç.(19) ve Petek Ç.(18) yakalanarak gözaltına alındı.

Asayiş Şube Müdürlüğünde sorgulanan şüphelilerden Miraç Ç.'nin daha önceden 36 tane, Özlem Ç.'nin 5 tane, Petek Ç.'nin ise 30 tane suç kaydı olduğu belirlendi.

3 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Polis soruşturmasında 3 ayrı evden binlerce liralık hırsızlık yaptıkları belirlenen şüpheliler adliyeye sevk edildi. 3 şüpheli çıkarıldıkları mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER