Oynatma Listesi
TELEVİZYON

Kelimelerin savaşı devam ediyor! 'Password' yeni gününde, yeni bölümüyle ekranlarda

Enis Arıkan’ın daimî yarışmacı olduğu, Şebnem Bozoklu’nun ise eğlenceli sunumuyla ekrana gelen yarışma programı 'Password'; yeni gününde, yeni bölümü ile izleyici karşısına çıkıyor. Her salı akşamı seyirci ile buluşacak olan programın bu akşamki bölümünün yarışmacı konuğu ise ünlü isim İrem Derici oluyor.

'Password', heyecanın ve kahkahanın bir arada yaşandığı dördüncü bölümü ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Ünlü şarkıcı İrem Derici’nin konuk olduğu bölümün fragmanı yayınlandı.

Tanıtım filminde, “Enis’i bitirmeye geldim. Dişe diş, kana kan” diyerek iddiasını ortaya koyan İrem Derici’nin yarışma performansı şimdiden merak uyandırdı.

ÖDÜL İÇİN HER YOL DENENECEK

Yarışmada İrem ve Enis’in dostluğu ikinci plana atılacak, ünlüler takım arkadaşlarını 250 bin liralık büyük ödüle taşımak için her yolu deneyecek. Kazanmak için İrem ve Enis’in düştüğü durumlar, kahkahanın dozunu artırırken, ekran başındakilere eğlenceli anlar yaşatacak.

YAZ BOYUNCA KANAL D’DE

Yapımcılığını Shine Medya’nın üstlendiği kelimelerin savaşına sahne olan 'Password', bu akşam saat 20.00’de yeni bölümüyle Kanal D’de yayınlanacak. Yaz sezonu boyunca her hafta birbirinden ünlü isimleri konuk eden, seyircilere keyifli dakikalar yaşatan 'Password'ü kaçırmayın!

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER