Oynatma Listesi
HABERLER

Kahramanmaraş'ta akılalmaz cinayet: İkinci kez su içmek isteyince dövülerek öldürüldü

Kahramanmaraş'ta Mesut Kazancı isimli kişi, metal fabrikasında çalışan bir işçiden su istedi. İddiaya göre işçi, Kazancı’ya bir bardak su verdi. Kazancı bir daha su isteyince kavga çıktı. Kavga sırasında 4 kişi tarafından sopalarla dövülürek Kazancı hastanede hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre olay cuma günü meydana geldi. İddiaya göre, Mesut Kazancı (29) aracıyla Küçük Sanayi Sitesi'ne gitti ve susadığını belirterek, su içebileceği bir yer olup olmadığını sordu. Metal fabrikasında çalışan bir kişi, Kazancı'ya bir bardak su verdi. Su içtikten sonra, Kazancı bir kez daha su istedi.

İKİNCİ KEZ SU İSTEDİ, DAYAK YEDİ

Su veren kişi, Kazancı'nın talebine olumsuz yanıt verdi ve tartışma başladı. Kısa sürede büyüyen tartışma sopalı kavgaya dönüştü. Bu anlar ise saniye saniye görüntülendi. Sopalarla dövülen Kazancı, ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

2 AYLIK BEBEĞİ VAR

Olayın ardından Kazancı'nın ailesi, kendisinden haber alamayınca polis ve hastanelere başvurdu. Yapılan araştırma sonucunda, yoğun bakımda kimliği belli olmayan bir kişinin bulunduğu bilgisi aileye verildi. 

2 aylık bebeği olduğu belirtilen Kazancı, 2 gün süren yaşam mücadelesinin ardından genç adam hayatını kaybetti.

Genç adamın cenazesi otopsi işlemlerinin ardından dün toprağa verildi.

Polis, olayın ardından kavgaya karışın 4 kişiyi yakalayarak gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER