Oynatma Listesi
MAGAZİN

Kadir Ezildi sosyal medya hesabından şaşaalı yeni nişan videosunu paylaştı! Kadir Ezildi'ye sarı bez taktılar

Gamze Türkmen ile evlilik yolunda ilk adımı atan Kadir Ezildi, sosyal medyasından İstanbul'daki yeni nişanını paylaştı. Temizlik Avcıları ve En Hamarat Benim programlarının sunucusu Kadir Ezildi, aşk hayatıyla adından söz ettiriyor. Kadir Ezildi'ye nişanda "sarı bez" taktılar. İşte detaylar...

Kadir Ezildi sosyal medyada bir hayli aktif. Erzurum'da yaptığı ilk nişanın ardından ikinci nişanını da bu akşam İstanbul'da yaptı. Ezildi'nin yeni paylaşımına beğeni yağdı.

Yaz aylarından bu yana evlenmek için ilk adımı attığı Gamze Türkmen ile yaşadığı süreci paylaşan Ezildi, bugün nişanlanıyor.

Erzurum'da yapılan nişanın üzerine yeniden nişan yapmaya hazırlanan Ezildi, sosyal medyadan dış çekim yaptığı karelerin videosunu yayınladı.

BEĞENİ YAĞDI

Kadir Ezildi ile evlilik hazırlığında olan Gamze Türkmen’in İstanbul nişanı için tercih ettiği kıyafet ise çok beğenildi. Türkmen’in kıyafeti güzel taşıdığına dair yorumlar yapılırken, türban tasarımı ve makyajı da tam not aldı.

ALTIN BİLEZİKLERİ ELEŞTİRİLDİ

Nişan için 500 bin TL harcadığını açıklan fenomen, son olarak damat bohçasını paylaşmıştı. Gamze Türkmen'in altın bileziklerinin de yer aldığı paylaşıma eleştiri yağdı.

Mutlu anlarını sosyal medya hesabından yayınlayan fenomen isme sevenlerinden tebrik mesajları yağmıştı.

DAMAT BOHÇASI GÜNÜ

Son olarak kendisini terk eden ve yıllar sonra ortaya çıkan babasına ateş püskürerek 500 bin TL nişan harcaması yaptığını söyleyen fenomen, müstakbel eşi Gamze Türkmen'in yaptığı damat bohçası gününden çekilenleri sosyal medya hesabından yayınladı.

"GELENEK GÖRENEK DEYİNCE DE BİZ"

Her özel gününde profesyonel çekim yaptıran Ezildi, damat bohçası gününü de es geçmedi. Yaptırdığı klip çekimini sosyal medya hesabından yayınlayan isim, "Gelenek görenek deyince de biz. Damat bohçamızda geldi" dedi.

TEPKİ GÖSTERDİ

Paylaşımda Türkmen'in kolundaki bilezikler dikkat çekti. Her ürünün pahalı markalardan seçilmesi gibi tüm detayların göründüğü videoya 'Gelenek değil bunlar gösteriş' gibi yorumlar geldi. Ezildi, ise yorumu yapan takipçisine 'Nasıl daha çok çatlayacaksan söyle' diyerek tepki gösterdi.

"BENİ İLGİLENDİRMEZ"

Gelen tepkiler sonrası bir paylaşım daha yapan Ezildi "Bazı karnı dar arkadaşlara yazıyorum; biz mevlitlerimizi bile detaylarını atlamadan yapıyoruz. Biz ailecek kendimizi seviyoruz ve önemsiyoruz. He sen kendini önemsemiyorsundur şimdiye kadar değer görmemişsindir bu da beni ilgilendirmez" şeklinde konuştu. 

SARI BEZE BÜYÜK İLGİ

Kadir Ezildi'ye nişanda "sarı bez" takılması sosyal medyada gündem oldu ve paylaşım rekorları kırdı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER