Oynatma Listesi
HABERLER

İki ilde orman yangını! Ekipler havadan ve karadan müdahale ediyor

İzmir’in Bergama ilçesinde orman yangını çıktı. Bölgeye sevk edilen ekipler, havadan ve karadan müdahaleye devam ediyor. Öte yandan Çanakkale’nin Bayramiç ilçesinde dün çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale devam ediyor.

Bergama ilçesi Kapıkayası Mahallesi yakınlarındaki ormanda saat 15.00 sıralarında yangın çıktı. Bölgeden yükselen dumanları fark eden mahalleli, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

İhbar üzerine bölgeye İzmir Orman Bölge Müdürlüğü'ne ait 8 uçak, 19 helikopter, 50 arazöz, 10 su ikmal aracı ve 4 dozer bölgeye sevk edildi. Ekipler, havadan ve karadan alevlere müdahale ediyor.

ÇANAKKALE

Saraycık köyü Bayramiç Barajı yakınlarında, dün saat 15.00 sıralarında orman yangını çıktı. Yangın, rüzgarın etkisiyle geniş bir alana yayıldı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi.

Havanın kararmasıyla yangına 1 gece görüşlü helikopter müdahale etti. Bugün sabahın ilk ışıklarıyla yangına çok sayıda hava aracıyla müdahale başladı.Ekipler, yangını kontrol altına almak için havadan ve karadan müdahale ediyor.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER