Oynatma Listesi
HABERLER

Erdoğan'dan Özgür Özel'e 'Dilruba' tepkisi: Özür borcu var

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda açıklamalarda bulunuyor.

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları: Değerli dava ve yol arkadaşlarım, hepinizi hasretle muhabbetle selamlıyorum. Sizlerin nezdinde AK Parti'ye gönül veren vatandaşlarımıza selam ve hürmetlerimi gönderiyorum. Partimizin 23. yaşını 14 Ağustos'ta muhteşem coşkuyla kutladık. AK Parti'nin bayrağını şanla, şerefle taşımış ve taşıyan her bir yol arkadaşıma bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. Bundan 23 sene önce hangi heyecanla yola revan olduysak bugün de aynı sevda ile aziz milletimize hizmet ediyoruz. Ayrım yapmadan 85 milyonun hizmetkarıyız.

KARAMSARLIĞA KAPILMADIK

Kimseyi ötekileştirmeden her bir vatandaşımızı kucaklıyoruz. 23 yıl boyunda nelerle uğraştığımızı sizler çok çok iyi biliyorsunuz. Bugüne kadar nice operasyonların, vesayet teşebbüslerinin hedefi olduk. Bir avuç seçkinin, kendini halktan üstün gören bir avuç kibir abidesinin millete efendilik taslamasına izin vermedik. En zor günlerimizde dahi karamsarlığa kapılmadık. Her zaman Allah bize yeter, millet bize yeter dedik. 

81 İLİN TAMAMINDA ESERLERİMİZ VAR

23 yılda Türkiye'ye tarihinin en büyük kalkınma ve demokrasi atılımlarını yaşatan AK Parti'dir, AK kadrolardır. Ekonomide, ihracatta, sağlıkta, ulaşımda, savunma sanayiinde ve diğer alanlarda ülkemizi 23 sene öncesiyle kıyas dahi edilemeyecek seviyelere biz taşıdık. 81 ilin tamamında eserlerimiz var. Her ilçede nice yatırımlarımız var. Her köyde, her mahallede insanımızın hayatına dokunan sayısız hizmetlerimiz var. Her ilçede nice yatırımlarımız var. Her köyde, her mahallede insanımızın hayatına dokunan sayısız hizmetlerimiz var. 23 yıllık bu sevda sizin, bizim, hepimizin sevdasıdır. Bu sevda 85 milyonu kucaklayan engin bir sevdadır. Bu sevda büyük ve güçlü Türkiye sevdasıdır. Bu sevda Türkiye Yüzyılı'nı inşa etme sevdasıdır. 

SIKINTILARIN FARKINDAYIZ

Biz bu milletle kader ortaklığı yağmış Türkiye sevdalısı bir kadroyuz. 23 yıldır olduğu gibi bugün de ülkemize hizmet etmenin, eser üretmenin derdindeyiz. Vatandaşımızın çektiği hiçbir sıkıntıya gözlerimizi kapatmıyoruz. İşçimizin, emeklimizin, çiftçimizin hayat pahalılığı sebebiyle karşılaştığı zorlukların farkındayız. Milletin derdi, bizim derdimizdir. Milletimizin her şikayetinin başımızın üstünde yeri vardır.

İZMİR'DE BALIKLAR NEFES ALAMIYOR

Muhalefetin içler acısı durumunu görüyorsunuz. İzmir Körfezi'nden kirlilik nedeniyle balıklar nefes alamıyor. Koltuk kavgası veriyorlar. İşte bizim eserimiz diye millete gösterecekleri tek bir eseri yok. Bunun yerine kavga var, didişme var, ayak oyunları var. 

ÖZGÜR ÖZEL'İN MİLLETE ÖZÜR BORCU VAR

Kendi siyasi çıkarları dışında hiçbir şeyle ilgilenmiyorlar. Değiştik normalleştik dediler ama millete ve 28 milyonun iradesine hakaret eden bir şahsı İzmir'de onur konuğu olarak baş köşeye oturttular. İnsanda biraz mahcubiyet duygusu olur. İnsanda biraz hakaret ve düşünceyi ayıracak kadar feraset olur. Bunun adı tutarsızlıktır, tek parti kodlarına geri dönmektir. Bunu ne bize ne de millete yutturamazsınız. Millet ne dediğinize değil ne yaptığınıza bakar. O fotoğraf Türk siyaseti ne Türk demokrasisine yakışmamıştır. Gölge düşürmüştür. CHP lideri Özel'in millete bir özür borcu olduğuna inanıyoruz.  

TÜRK SİYASETİNDE TAŞLAR TEKRAR YERLİ YERİNE OTURUYOR

Bize saldıranları milletimizin değerlendirmesine havale edeceğiz. Sizlerden de illerinizde bu yüksek hassasiyetle çalışmanızı bekliyorum. 31 Mart seçimleri sonrasında milletin sandıkta verdiği mesajların gereğini yerine getiriyoruz. Muhalefetin kendi kendine şişirdiği balon sönmekte, Türk siyasetinde taşlar tekrar yerli yerine oturmaktadır. Partimizin geçen haftaki MKYK toplantısında aldığımız kararla kongre maratonumuzu başlattık. 12 Ekim'de belde ve ilçe kongrelerimize 'Bismillah' diyeceğiz. Bunun öncesinde Türkiye Buluşmaları ile tüm Türkiye'yi ilçe ilçe, mahalle mahalle tarayacağız.

AK PARTİ SIRADAN BİR PARTİ DEĞİL

8. Büyük Kongre maratonumuzu yeni bir şahlanışın, yeni bir atılımın vesilesi haline dönüştürmek arzusundayız. AK Parti sıradan bir parti değildir. AK Parti, Türk siyasetinin merkezini temsil eden en büyük harekettir. Ülkemizi yönetme görevimiz yanında, sosyal değişimleri, özellikle doğru okuma ve yönlendirme misyonumuz da vardır. Siyasette merkezi temsil etmek olduğu gibi, bunun yanında AK Parti o gücünün de yerli yerinde olduğunu tüm dünyaya ispat etmiştir. Önemli olan sabitelerinizi koruyarak toplumdaki değişimlere göre konumuzu ayarlama kabiliyeti göstermektir.

FİTNE TÜCCARLARINA KULAK ASMAYIN

Karamsarlık zerk etmek isteyen fitne tüccarlarına lütfen kulak asmayın. Bu ülkeye en kıymetli senelerini kaybettirmiş boş tartışmaların peşine kesinlikle takılmayın. Milletin sinir uçları ile oynayan provokatif dile prim vermeyin. Biz kendimiz olduğumuz sürece, Allah'ın izniyle kimse bizim yükselişimizi engelleyemez. Unutmayın, bizi bugünlere getiren kendi doğrularımızdır. Biz doğru olursak, siyasette doğru işler yaparsak zaten eğri hak ettiği yerde olacaktır. Hangi görevde olursak olalım hepimiz işimizi en iyi şekilde ifa etmekle mükellefiz. Bunun için daha fazla insana ulaşacağız.

 

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER